Fuglereder Fuglereder Opskrift til 12345678910 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 1 time Samlet tid 1 time og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse En skøn og nem opskrift på fuglereder af marengs. Top dem med flødeskum, is og frisk frugt. Det er en nem dessert, som især er lækker til sommer med de danske sommerbær. Ingrediensliste Fuglereder 4 stk. æggehvide 250 g. sukker 1 tsk. eddike Pynt 2 dl. piskefløde 1 tsk. vaniljesukker 100 g. bær Fremgangsmåde Tænd ovnen på 100 grader varmluft. I en skål piskes æggehvider stive sammen med eddike. Tilsæt sukker lidt af gangen. Pisk indtil du har en tyk og sej marengs. Hæld din marengs op i en sprøjtepose med stjernetyl. En bageplade med bagepapir gøres klar. Sprøjt 8 fuglereder ud. Bag den på anden nederste rille i ovnen i 1 time. Sluk ovnen, når den ene time er gået. Lad ovnen køle helt af, inden du tager din bageplade ud. Ved servering piskes piskefløde sammen med vaniljesukker, indtil du har en blød flødeskum. Fordel flødeskum på dine fuglereder. Top med friske bær og evt. lidt hakket chokolade. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fuglereder af marengs Fuglereder af marengs er en skøn dessert. Du kan toppe dem med lige præcis det du vil. Det kunne være en kugle vaniljeis, en lækker bærcreme, flødeskum, frisk frugt og bær. Kun fantasien sætter grænser. Normalvis har vi købt fuglereder ved bageren, men det er jo super nemt at lave selv. Man kan lave en større portion og så blot opbevare de resterende fuglereder i en lufttæt beholder med bagepapir. Så kan man altid lave en hurtig og nem dessert. LÆS OGSÅ: Pavlovakage med fløde og friske bær Nem dessert med fløde og frugt Vi kører ofte den klassiske, når vi laver fuglereder til dessert. En rede toppet med en blød flødeskum og friske bær. Det er altid en vinder, især på sådan en lun sommeraften, hvor man lige skal slutte aftenen med noget sødt. Det er den skønneste dessert med fløde og bær. Men som nævnt tidligere, så kunne man også servere den med is. Så lige for at opsummere, hvorfor du skal lave denne skønne ret: Nem dessert – både til hverdag, nytår og generelt fest. Også en nem dessert til mange mennesker. Man kan eventuelt lave det som en buffet, så man selv skal samle sin fuglerede. På den måde kan man også lave både flødeskum, is og bærsauce. Kan også bruges som dessert tapas. Kan laves i kombination med andre desserter. Man kan blot vælge at lave selve rederne meget små, så de er i tapas størrelse. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op.
Hej. Hvis jeg laver dobbelt portion. Kan jeg så bage to plader på samme tid. Eller er det bedst at lave en ad gangen og vente til ovnen er kold også starte forfra med den næste plade. Hvad ville i gøre? Tak for skønne opskrifter, ha’ en dejlig dag. Mvh Isa Svar
Hej Isa, Ja det tror vi faktisk, at vi ville for det bedste resultat, selvom det er besværligt 🙂 Kh Svar