Fyldt mørbrad med ost og spinat Fyldt mørbrad med ost og spinat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på fyldt mørbrad med spinat, ost og soltørrede tomater svøbt i serranoskinke. Lav en fyldt svinemørbrad til aftensmaden. Ingrediensliste 700 g. svinemørbrad 2 fed hvidløg 50 g. soltørrede tomater 30 g. frisk spinat 1 pk. frisk mozzarella 60 g. serranoskinke Salt/peber Fremgangsmåde Varm ovnen op til 200 grader varmluft. Skær fedt fra din mørbrad. Placér serranoskinke på et skærebræt, hvor de overlapper hinanden lidt. Skær din mørbrad op på langs, pas på med at skære hele vejen igennem. Placér din mørbrad ovenpå serranoskinken. Hak hvidløg, soltørrede tomater og frisk spinat fint og bland det sammen. Fyld det i mørbraden og riv stykker af frisk mozzarella og fordel ud over fyldet. Skub fyldet godt ned i mørbraden og luk den sammen ved at vikle serranoskinke rundt om. Kom mørbraden i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen i ca. 25-30 minutter, alt efter hvor kraftig din ovn er. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fyldt mørbrad med ost og spinat Du kan nemt lave en fyldt mørbrad med ost og spinat i ovn. I vores verden behøver det ikke at være besværligt at lave lækkert mad. Vi har derfor lavet denne saftige svinemørbrad med fyld. Fyldet består af frisk spinat, frisk mozzarella, soltørrede tomater og serranoskinke. Vi har valgt at lave lidt om på den klassiske mørbrad med bacon, og i stedet brugt serranoskinke. Mørbrad i ovn er nemt at tilberede, da det eneste du skal er, at klargøre mørbraden og herefter lade ovnen tilberede den saftige mørbrad. Alle ingredienserne til fyldet hakkes fint og blandes godt sammen med salt og peber. Vi valgte at drysse mozzarellaen over resten af fyldet, da mozzarella nemt kan rives i stykker med hænderne og du derfor ikke behøver at hakke det fint. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på fyldt mørbrad her Fyldt svinemørbrad med ost For at sikre saften ikke løber ud i hele ovnen, anbefaler vi at du laver din mørbrad i fad, så saften holdes tæt herved. Mozzarellaen kan også nemt løbe lidt ud, det er helt normalt. Serranoskinken holder det så vidt muligt inde. Jo bedre den er pakket ind i skinken, jo bedre holdes mozzarellaen inde. Når mørbraden er færdig stegt, må den gerne lige stå og trække lidt. Du kan evt. lave tilbehør til den imens den er i ovne og imens den står og trækker. Under fanen Tilbehør til aftensmad finder du et stort udvalg på spændende salater, bagte rodfrugter og kartofler samt alt mulig andet lækkert, som kan få enhver mund til at løbe i vand. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.