Gnocchi i cremet tomatsauce

Gnocchi i cremet tomatsauce
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den lækreste omgang gnocchi i cremet tomatsauce med soltørrede tomater og cherrytomater. Aftensmad på under 20 minutter.

Ingrediensliste

  • 350 g. gnocchi
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g. hakkede tomater på dåse
  • 1,5 dl. madlavningsfløde
  • 30 g. soltørrede tomater
  • 50 g. cherrytomater
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • 30 g. parmesan
  • salt/peber
  • 0,25 bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløg i en hvidløgspresser.
  2. Skær soltørrede tomater i strimler (dræn for olie).
  3. Opvarm en pande med lidt olie (kan evt. være olien fra de soltørrede tomater). Tilsæt hvidløg og steg det af.
  4. Tilsæt soltørrede tomater.
  5. Tilsæt gnocchi og lad dem svitse kort.
  6. Tilsæt herefter hakkede tomater på dåse, smuldret bouillonterning og madlavningsfløde. Skru en anelse ned for varmen.
  7. Lad det simre i 2-5 minutter og rør godt, så bouillonterning opløses.
  8. Halver i mellemtiden cherrytomater og tilsæt dem til panden.
  9. Smag til med salt/peber.
  10. Anret med revet parmesan og frisk basilikum på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på gnocchi i cremet tomatsauce

Her får du opskriften på den lækreste omgang gnocchi i en cremet tomatsauce. Den er lavet med soltørrede tomater og cherrytomater og det er altså bare nem og hurtig aftensmad, som kan laves på under 20 minutter. Vi elsker retter som disse. Især på de travle hverdage, hvor aftensmaden bare hurtigt skal bikses sammen. Så er det altså genialt at have en håndfuld hurtige retter i baghånden.

Og til de dage, hvor det skal gå hurtigt, der er gnocchi blevet en favorit. Vi køber dem færdiglavet, hvor de kan findes på køl. Så er de egentlig klar til at blive brugt og skal bare tilsættes til retten. De er derfor lynhurtige at tilberede. Her har vi lavet dem i en smagfuld tomatsauce, som er lavet på hvidløg, soltørrede tomater, hakkede tomater og madlavningsfløde. Lige inden servering tilføjer vi desuden cherrytomater, som lige giver lidt friskhed til retten.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på pastaretter her

Gnocchi i cremet tomatsauce

Gnocchi med tomatsauce

Det er en dejlig vegetarret, som er billig og hurtig at lave. Den består af få ingredienser og kan, som sagt, hurtigt bikses sammen. Hvis du har tiden og har lyst til at kaste dig ud i det, så kan du også sagtens lave hjemmelavet gnocchi. Gnocchi er nemlig en italiensk pastavariant, som også består af kartofler. Det bliver derfor sådan nogle små kugler, som har en lidt anden konsistens end almindelig pasta. Men det smager altså så godt og er faktisk slet heller ikke svært at lave selv. Det tager bare lidt tid.

Gnocchi i cremet tomatsauce

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

    1. Hej Mia,

      De kommer direkte i. Vi bruger de ‘friske’, som findes på køl. Hvis du bruger tørrede, så kog dem efter pakkens anvisning inden 🙂

      Kh

Skriv en kommentar