Tilmeld nyhedsbrev

Hasselback æbler – hasselbagte æbler med is

hasselback æbler

Hasselback æbler - hasselbagte æbler med is

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på hasselback æbler med vaniljeis og brændte mandler. Nogle vil måske også kalde dem hasselbagte æbler, men uanset hvad, så smager de skønt.

Ingrediensliste

  • 1 æble
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 spsk. smør
  • kanel

Tilbehør

Fremgangsmåde

  1. Halver æble. Fjern kernehus og skræl æblet.
  2. Skær riller ned langs hele æblet, stop inden kniven når helt igennem æblet.
  3. Placer æblerne på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad.
  4. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  5. Bland smør og brun farin i en skål. Tilsæt lidt kanel efter smag.
  6. Smør æblerne med blandingen, så det dækker hele æblet.
  7. Bag æblerne i ovnen i 25-30 minutter.
  8. Tag æblerne ud.
  9. Anret dem på en tallerken med vaniljeis og hakkede brændte mandler. Server med det samme.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på hasselback æbler med is

Her får du en super nem og lækker opskrift på hasselback æbler eller hasselbagte æbler, som er en super nem dessert. De bliver serveret med en kugle vaniljeis og hakkede brændte mandler. En rigtig efterårsdessert, som er hurtig at lave, især hvis man får uventede gæster. Eller blot har lyst til en hurtig dessert.

LÆS OGSÅ: Gateau marcel – fransk chokoladekage 

hasselbagte æbler

Hasselbagte æbler

Det her som sagt en super nem dessert på hasselbagte æbler. Æblerne skal blot skrælles og skæres, og så skal de ind i ovnen. Man smører dem med brun farin, smør og kanel. Det er en rigtig lækker dessert her i efteråret.

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven