Kammerjunkere Kammerjunkere Opskrift til 102030405060708090100 stk. Opskrift til 40 stk. Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 mintuter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem og lækker opskrift på hjemmelavede kammerjunkere til koldskål. Lav sprøde kammerjunkere til sommerens desserter. Ingrediensliste 50 g. AMA Perfekt til Bagning 1 stk. æg 125 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 75 g. sukker 1 tsk. vaniljesukker Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 175 grader varmluft. Skær AMA Perfekt til Bagning i tern. Ælt alle ingredienserne sammen med fingrene. Fordel dejen i små kugler på en bageplade og pres dem lidt flade. Bag dem i cirka 10-15 minutter og lad dem køle af. Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med AMA Opskrift på hjemmelavede kammerjunkere Lav hjemmelavede kammerjunkere til sommerens koldskål og desserter. Vi elsker koldskål og spiser gerne første portion i april eller maj. Det er bare smagen af sommer! Sådan en omgang koldskål med sprøde kammerjunkere og danske jordbær. Det bliver ikke bedre. Og nu har vi forsøgt os med at bage kammerjunkere selv. Det er nemlig slet ikke så svært og de bliver bare så gode. Det er meget forskelligt hvordan folk bager dem. Oprindeligt skal man nok bage en lidt højere småkage, som så skal skæres over undervejs i bagningen og bages videre, så man får en over og en under. Men vi laver dem bare som små toppe, så man ikke behøves at skulle skære dem over undervejs. Det giver stadig et sprødt og godt resultat. Til de hjemmelavede kammerjunkere har vi brugt AMA perfekt til bagning, som er helt perfekt til formålet. Det giver dig en sprød kammerjunke og er samtidig et billigere alternativ til andre fedtstoffer. LÆS OGSÅ: Klassens time kage Sprøde kammerjunkere De her sprøde kammerjunkere vil vi nyde gennem hele sommeren. Bag en stor portion og opbevar dem i en småkagedåse, så kan de holde sig sprøde længe. Server dem ovenpå en omgang cremet koldskål og evt. med nogle friske bær på også. Det giver sådan en god balance mellem sødme og syrlighed, hvilket vi godt kan lide. Vi håber, at du har lyst til at kaste dig ud i et projekt med hjemmelavede af slagsen. Det kan kun anbefales. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.