Kammuslinger i hvidløgssmør Kammuslinger i hvidløgssmør Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en nem forret, som består af kammuslinger i hvidløgssmør. Server med godt brød og smør til, så har du en nem forret til nytår. Ingrediensliste 1 spsk. smør 2 fed hvidløg 8 stk. kammusling raps- eller solsikkeolie salt/peber Fremgangsmåde De friske kammuslinger duppes med køkkenrulle ,så de er helt tørre. Sørg for at musklen på siden er skåret af. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Varm en pande op ved høj varme. Kom olie på panden og dernæst kammuslingerne. Lad kammuslingerne stege i ca. 1 minut. Vend kammuslingerne og tilsæt smør samt hvidløg. Steg videre i ca. 1 minut imens smørret øses over kammuslingerne med en ske. Tag dem af panden og krydr godt med salt. Server dem straks. Lås skærm Opskrift på kammuslinger i hvidløgssmør Kammuslinger i hvidløgssmør er en nem og lækker måde at tilberede kammuslinger på. De er gode som forret til gæster, så står du og skal have gæster i nærmeste fremtid, så kan vi kun anbefale at lave det her. Det er også en god forret til nytår eller andre specielle anledninger. Det er nok de færreste, som ofte tilbereder kammuslinger, men frygt ej. Det er faktisk slet ikke så svært at tilberede en god kammusling uden den bliver som gummi. Det er vel nok i virkeligheden dét, som de fleste frygter, når man skal give sig i kast med det. Server kammuslingerne med noget godt brød til og måske pisket smør. Så har du altså en god og nem forret med kammuslinger, som uden tvivl vil imponere eventuelle gæster. Det er simpelt, men det smager bare så godt. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med kammusling her Kammusling til forret Sådan en omgang kammusling til forret er simpelt, men lækkert. Vi ville servere med noget godt brød og smør til. Ellers ville det også være godt at lave en puré eller lignende og lægge kammuslingerne ovenpå. Vil du tage retten til næste niveau, så kunne det være kammuslinger med blomkålspure og brunet smør. Den forret har vi før serveret til nytår med stor succes. Det var en kæmpe succes – serveret med en god hvidvin til selvfølgelig. Alle elskede det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.