Kartoffelpizza i airfryer Kartoffelpizza i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 2 stk. Forberedelsestid 2 timer og 30 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 2 timer og 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på kartoffelpizza i airfryer. En virkelig god og nem pizza med kartofler, mascarpone og ost. Ingrediensliste Pizzadej 1,25 dl. vand 10 g. gær 0,75 tsk. salt 1 spsk. olivenolie 100 g. durummel 100 g. hvedemel Fyld 75 g. mascarpone 125 g. frisk mozzarella 150 g. kartoffel 0,5 stk. løg 1 fed hvidløg 0,5 spsk. olivenolie salt/peber 0,25 bundt frisk rosmarin Fremgangsmåde Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt herefter olie og salt. Tilsæt durummel. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt. Det er ikke sikkert, at du skal bruge det hele. Dejen må gerne være lidt klistret. Ælt dejen godt igennem. Hvis du har en røremaskine, så lad den ælte 5-10 minutter. Hvis du ikke har, så kan dejen også sagtens æltes med håndkraft. Smør en stor skål (hvor der er god plads til at dejen kan hæve) med lidt olie. Hæld dejen over i skålen. Dæk skålen til med et fugtigt viskestykke eller husholdningsfilm. Lad dejen hæve i minimum 2 timer. Gerne 3-4 timer. Form 2 pizzaer efter størrelsen på din airfryer og læg dem på et stykke bagepapir. Løg, hvidløg og kartofler i tynde skiver. Smør mascarpone på pizzabundene og kom derefter hvidløg, kartoffelskiver, læg og ost på. Drys med salt og peber. Forvarm airfryeren i 5 minutter ved 200 grader. Læg den ene pizza i airfryeren og bag den i 8-10 minutter. Gentag med den anden pizza. Top med olivenolie og frisk rosmarin. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kartoffelpizza i airfryer Måske du har set vores opskrift på pizza i airfryer? Efter at have lavet den klassiske pizza, så har vi også begivet os ud i en kartoffelpizza i airfryer. Kartoffelpizzaen er nemlig én af vores yndlingspizzaer. Pizza Bianco, som den også kaldes. En ‘hvid’ pizza, hvor der i stedet for tomatsauce er brugt mascarpone. Den er med mascarpone, mozerella, tynde skiver af kartoffel, løg og frisk rosmarin. Simpelt, men simpelthen så godt. Hvis du endnu ikke har prøvet en kartoffelpizza, så skal du måske have din debut med en kartoffelpizza i airfryer. Vi kan kun anbefale at prøve det. Det er en vegetarisk pizza uden kød, som bare smager helt fantastisk. Man mangler på ingen måde kødet, hvis du spørger os. Hvis vi laver flere pizzaer, så er kartoffelpizzaen altid i blandt. Det plejer nemlig også at være en favorit blandt dem, som vi serverer den for. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på aftensmad i airfryer her Pizza Bianco i airfryer Så vi kan kun anbefale at lave Pizza Bianco i airfryer. Du får en sprød pizzabund med det bedste fyld. Pizzabunden er en hjemmelavet bund, som er nem at lave. Den består af en blanding af almindelig hvedemel og durummel. Pizzaen formes og lægges blot på et stykke bagepapir i airfryeren. Og så skal den blot bages ganske kort tid. Det bliver jo ikke nemmere. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.