Konfekt med nougat og chokoladetrøffel Konfekt med nougat og chokoladetrøffel Opskrift til 122436 stk. Opskrift til 24 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet konfekt med nougat, chokoladetrøffel og hasselnødder. Det smelter nærmest på tungen og smager helt fantastisk! Ingrediensliste 300 g. marcipan 80 g. nougat 100 g. mørk chokolade 0,5 dl. piskefløde 50 g. hasselnødder Fremgangsmåde Beklæd et lille fad med bagepapir eller husholdningsfilm. Vi brugte et fad som var 22 x 10 cm. Pres marcipanen ned i bunden af fadet. Put nougat i en skål og giv det 20-30 sekunder i mikrovnen. Det skal blot blive en smule flydende, så man nemt kan fordele det ovenpå marcipanen. Hvis du ikke har en mikroovn, så kan du gøre det over vandbad. Fordel den bløde nougat ovenpå marcipanen. Sæt på køl, indtil det lige har sat sig. Opvarm fløde i en gryde. Hak chokoladen groft og tilsæt i den varme fløde. Rør godt rundt til at chokoladeblandingen får en ensartet konsistens. Hæld blandingen ovenpå nougaten. Fordel hasselnødder oven i chokoladen. Sæt fadet på køl i 1-2 timer eller 30 minutter i fryseren. Brug bagepapiret til nemt at få konfekten op af formen. Skær det ud i mundrette stykker. Opbevares på køl indtil det skal spises. Kan holde sig på køl i 1-2 uger. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på konfekt med nougat og chokoladetrøffel Nem opskrift på hjemmelavet konfekt med nougat, hasselnødder og chokoladetrøffel. Det er så nemt at lave, da det hele blot skal lægges i et lille fad og så på køl. Herefter skæres det ud i ønskede stykker. Bunden består af marcipan, så et lag nougat og til sidst chokoaldetrøffel med hasselnødder i. Det er bare så lækkert og nemt at lave! LÆS OGSÅ: Hvid crunch chokolade Julekonfekt med nougat og trøffel Den er form for konfekt er super lækker og nem at lave. Man fordeler bare det hele i et fad og så laver man de forskellige lag. Til sidst skæres konfekten ud og du får de fineste små stykker. Du kan sagtens udelade nougat-laget, hvis du ikke er så meget til nougat. Ligeledes kan du også bruge andre nødder på toppen i stedet for hasselnødder. Det ville også være rigtig lækkert med mandler, valnødder eller pistacienødder på toppen. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.