Konfekt med nougat og chokoladetrøffel

Konfekt med nougat og chokoladetrøffel
Opskrift til stk. Opskrift til 24 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet konfekt med nougat, chokoladetrøffel og hasselnødder. Det smelter nærmest på tungen og smager helt fantastisk!

Ingrediensliste

  • 300 g. marcipan
  • 80 g. nougat
  • 100 g. mørk chokolade
  • 0,5 dl. piskefløde
  • 50 g. hasselnødder

Fremgangsmåde

  1. Beklæd et lille fad med bagepapir eller husholdningsfilm. Vi brugte et fad som var 22 x 10 cm.
  2. Pres marcipanen ned i bunden af fadet.
  3. Put nougat i en skål og giv det 20-30 sekunder i mikrovnen. Det skal blot blive en smule flydende, så man nemt kan fordele det ovenpå marcipanen. Hvis du ikke har en mikroovn, så kan du gøre det over vandbad.
  4. Fordel den bløde nougat ovenpå marcipanen. Sæt på køl, indtil det lige har sat sig.
  5. Opvarm fløde i en gryde.
  6. Hak chokoladen groft og tilsæt i den varme fløde.
  7. Rør godt rundt til at chokoladeblandingen får en ensartet konsistens.
  8. Hæld blandingen ovenpå nougaten. Fordel hasselnødder oven i chokoladen.
  9. Sæt fadet på køl i 1-2 timer eller 30 minutter i fryseren.
  10. Brug bagepapiret til nemt at få konfekten op af formen. Skær det ud i mundrette stykker.
  11. Opbevares på køl indtil det skal spises. Kan holde sig på køl i 1-2 uger.
Bedøm denne ret

Opskrift på konfekt med nougat og chokoladetrøffel

Nem opskrift på hjemmelavet konfekt med nougat, hasselnødder og chokoladetrøffel. Det er så nemt at lave, da det hele blot skal lægges i et lille fad og så på køl. Herefter skæres det ud i ønskede stykker. Bunden består af marcipan, så et lag nougat og til sidst chokoaldetrøffel med hasselnødder i. Det er bare så lækkert og nemt at lave!

LÆS OGSÅ: Hvid crunch chokolade

Konfekt med nougat og chokoladetrøffel

Julekonfekt med nougat og trøffel

Den er form for konfekt er super lækker og nem at lave. Man fordeler bare det hele i et fad og så laver man de forskellige lag. Til sidst skæres konfekten ud og du får de fineste små stykker. Du kan sagtens udelade nougat-laget, hvis du ikke er så meget til nougat.

Ligeledes kan du også bruge andre nødder på toppen i stedet for hasselnødder. Det ville også være rigtig lækkert med mandler, valnødder eller pistacienødder på toppen.

Konfekt med nougat og chokoladetrøffel

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar