Hjemmelavet crunch chokolade

Hvid chokolade crunch
Opskrift til plader Opskrift til 2 plader

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hvid hjemmelavet crunch chokolade. Det er super let at lave selv og består blot af 2 ingredienser! Find den nemme opskrift her.

Ingrediensliste

  • 250 g. hvid chokolade
  • 40 g. Rice Krispies

Fremgangsmåde

  1. Hak den hvide chokolade groft.
  2. Smelt halvedelen af den hvide chokolade i mikrovnen eller over vandbad. Rør herefter den resterende halvdel af hvid chokolade i og rør det godt ud, indtil det hele er smeltet sammen.
  3. Vend Rice Krispies i. Fordel chokoladen ud på et stykke bagepapir (evt. placeret på et skærebræt – så er det nemt at flytte det)
  4. Sæt chokoladen et køligt sted eller i køleskabet, indtil det størkner.
  5. Skær chokoladen ud i mindre stykker og nyd det med det samme eller opbevar på køl.
Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavet hvid crunch chokolade

Kender du den hvide crunch chokolade? Den der hvide chokolade, hvor der er sådan nogle sprøde ting inden i. Den smager helt fantastisk og så er den faktisk også nem selv at lave. Derfor får du her en super let opskrift på en hjemmelavet slags. Du skal faktisk kun bruge 2 ingredienser, så nemmere bliver det jo ikke!

Chokoladen brækkes i stykker og så pynter det flot på ethvert slikfad. Du kan også lave den med andet chokolade end hvid chokolade. Så er det selvfølgelig ikke den velkendte crunch chokolade, men det gør nødvendigvis ikke noget. Eksperimenter med lys eller mørk chokolade også. Det smager også rigtig lækkert!

LÆS OGSÅ: Marcipan nougat roulade

Hvid chokolade crunch

Hvid chokolade med crunch

Hvis du elsker hvid chokolade, så er der ingen tvivl om, at du vil elske den her hjemmelavede crunch chokolade. Men det plejer at være sådan lidt en smagssag om man er mest til lys, hvid eller mørk chokolade. Vi garanterer dog, at hvis du er til hvid, så er den her udgave lige dig.

Hvid chokolade crunch

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar