Koteletter i airfryer

Koteletter i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

55 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker omgang koteletter i airfryer med bacon i tomatflødesauce. Nem aftensmad i airfryer med svinekoteletter.

Ingrediensliste

 • 4 stk. svinekoteletter
 • 200 g. bacon i tern
 • 1 stk. løg
 • 200 g. champignon
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 400 g. hakkede tomater på dåse
 • 5 dl. piskefløde
 • 0,5 dl. vand
 • salt/peber
 • 1 stk. hønsebouillonterning
 • 2 tsk. paprika
 • 320 g. ris

Fremgangsmåde

 1. Kom bacontern i airfryeren og steg det i 10 min ved 200 grader.
 2. I mellemtiden brunes koteletterne af på hver side på en varm pande med fedtstof. Drys med salt og peber.
 3. Skær champignon og rød peberfrugt i skiver. Skær løg i tern.
 4. Tilsæt champignon, peberfrugt og løg i airfryeren og steg yderligere 2 minutter ved 200 grader.
 5. Kog vand og bland det med bouillonterningen.
 6. Bland fløde, hakkede tomater på dåse, salt, peber, bouillonvand og paprika til en sauce.
 7. Læg nu de stegte koteletter ovenpå bacon, løg og champignon i airfryeren. Hæld sauce over og bag ved 180 grader i 25 minutter.
 8. Kog i mellemtiden ris efter pakkens anvisning.
Bedøm denne ret

Opskrift på koteletter i airfryer

En lækker omgang koteletter i airfryer med bacon i tomatflødesauce. Lad din airfryer klare ærterne, imens du klargører tilbehør og dækker bord. Her får du nemlig opskriften på svinekoteletter med bacon i cremet sauce. Det er sådan set koteletter i fad, som blot er blevet til koteletter i airfryer. Her slår man nemlig to fluer med et smæk, da retten laves i airfryerkurven. Det er sådan en nem måde at tilberede koteletter på. Så hvis du er træt af stegte koteletter, så kan vi kun anbefale dig at prøve sådan en omgang her.

Vi serverer koteletterne med en omgang kogte ris til og også gerne en hurtig grøn salat. Det er familievenlig og børnevenlig aftensmad, som alle kan lide herhjemme. Desuden er der minimal opvask, da det hele tilberedes i airfryeren. Det bliver ikke nemmere.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Koteletter i airfryer

Koteletter i tomatflødesauce opskrift

Det er en nem opskrift på koteletter i tomatflødesauce. Man kan lave så mange nemme aftensmadsretter i sin airfryer. Vi synes, at det er så smart, da man undgår at skulle have gang i flere pander for at forstege tingene osv. Resultatet er en smagfuld omgang svinekoteletter i tomatflødesauce, som er en meget mild sauce i smagen.

Du kan også sagtens tilføje grøntsager til retten. Det kunne være frisk spinat, skiver af squash, majs, ærter eller bønner. De fleste grøntsager kommer til at smage helt fantastisk, når de bliver tilberedt i flødesaucen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

 1. Hvorfor må man ikke anvende foliebakke af sikkerhedsmæssige foranstaltninger? Er en airfryer ikke bare varmluft koncentreret i en mindre enhed (end en ovn)?

  1. Hej Linda,

   Jo og i princippet kan man godt. Vi ved bare, at varmelegemet kan sidde forskelligt i de forskellige airfryers, så vi vil ikke gå ud og anbefale det, da der kan være en risiko 🙂

   Kh

Skriv en kommentar