Kyllingelår i airfryer

Kyllingelår i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på kyllingelår i airfryer. Saftige og smagfulde kyllingelår, som bliver bagt i airfryer.

Ingrediensliste

  • 500 g. kyllingelår
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. karry
  • 1 spsk. brun farin
  • 2 spsk. sojasauce
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløg i en hvidløgspresser.
  2. Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål.
  3. Kom kyllingelårene op i en pose. Kom marinaden ned i posen og ryst/masser marinaden godt ind. Du kan sagtens marinere dem flere timer før de skal tilberes. Bare lad dem stå og trække på køl i posen så.
  4. Kom kyllingelårene op i kurven til din airfryer.
  5. Bag dem ved 200 grader i ca. 20 minutter. Vend dem halvvejs. Vær opmærksom på størrelsen på lårene, da der kan være stor forskel. Så tjek altid lige dine kyllingelår ved at prikke i dem med en kødnål eller lignende. Hvis saften er klar i farven, så er de færdige.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingelår i airfryer

Saftige og lækre kyllingelår i airfryer, som vi her har krydret og vendt i en smagfuld marinade. Man kan nemlig lave de absolut bedste kyllingelår i airfryer! De bliver så saftige indvendigt og så er de hurtige at lave. Med den her opskrift har du altså en god grundopskrift på kyllingelår, som du kan spise til aftensmad, bruge i madpakken eller andet. Kyllingelår er så undervurderet, hvis du spørger os. Det er nemlig noget af det saftigste kød, som sidder på lårene i forhold til et kyllingebryst. Det er samtidig børnevenlig mad, som vores børn elsker!

Vi har krydret kyllingelårene med en simpel blanding af karry, brun farin, sojasauce og forskellige krydderier. Det er sådan en god all-around blanding, som passer virkelig godt til de her saftige kyllingelår.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter til airfryer her

Kyllingelår i airfryer

Bagte kyllingelår i airfryer

De her bagte kyllingelår i airfryer er som sagt også så hurtige at lave! Vi smider bare kyllingelårene i en pose og så kommer vi alle tingene til marinaden ned i posen og masserer det hele godt sammen. Lårene fordeles i din airfryer og så skal de blot bages i 20-25 minutter alt efter hvor store dine lår er. Vær opmærksom på størrelsen, da der godt kan være en del forskel. Så tjek altid lige dine kyllingelår ved at prikke i dem med en kødnål eller lignende. Hvis saften er klar i farven, så er de færdige.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar