Kyllingelår til baby Kyllingelår til baby Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 35 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Sådan laver du nemt kyllingelår til baby. Bag kyllingelår i ovnen og introducer det nemt for din baby. Det er ideelt til BLW fra 6 måneder. Ingrediensliste 4 stk. kyllingelår 2 spsk. olivenolie 1 tsk. paprika 1 tsk. hvidløgspulver peber Fremgangsmåde Vend kyllingelår med olivenolie, paprika, hvidløgspulver og peber i en skål eller pose. Fordel herefter kyllingelårene på en bageplade med bagepapir eller i et ildfast fad. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 30-35 minutter. Vær opmærksom på størrelsen på lårene, da der kan være stor forskel. Så tjek altid lige dine kyllingelår ved at prikke i dem med en kødnål eller lignende. Hvis saften er klar i farven, så er de færdige. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af. Pil evt. skindet af, inden servering, hvis baby er meget ny til mad. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kyllingelår til baby Sådan laver du nemt kyllingelår til baby i ovn. Hvis du er opstartet med mad til din baby og du kører BLW, så er kyllingelår et godt stykke kød at servere for din baby. Vi tilbereder dem i ovn, da det er nemt og så passer de egentlig sig selv. Vi krydrer dem let med olivenolie, paprika og lidt hvidløgspulver samt peber. Undlad salten, da baby jo helst ikke må få salt. De her lår kan serveres til frokost eller til aftensmad. Hvis I lige er opstartet med mad, så pil evt. skindet af. Det er nemt for baby at holde og så kan de nemt selv både sutte og bide stykker af. Kødet er også mere saftigt og knap så tørt, som hvis man lavede kyllingebryst. Så det er altså et godt stykke kød til baby. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på aftensmad til baby Sådan laver du kyllingelår til baby Man kan nemt lave kyllingelårene til baby. Det er en god udskæring til baby, da de nemt kan holde et kyllingelår. Selvom det kan virke voldsomt at give dem et helt kyllingelår, så er det bedre at give dem sådan et, da de selv skal arbejde for at få kødet af, så tyggerefleksen aktiveres. Hvis man er usikker i BLW, så kan man også bruge kyllingekødet til mos eller pureer. Kødet fra lår er godt, da det er saftigt og har mere smag end bryst eksempelvis. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.