Leverpostej med bacon i airfryer

Leverpostej med bacon i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem guide til leverpostej med bacon og champignon i airfryer. Lav nemt en varm leverpostej i airfryer og spar tid og strøm.

Ingrediensliste

  • 400 g. leverpostej
  • 125 g. bacon i skiver
  • 100 g. champignon
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Læg baconskiverne i airfryeren.
  2. Steg dem i 7 minutter ved 200 grader.
  3. Skær i mellemtiden champignon i kvarter
  4. Læg dem ud til siden og læg derefter champignon. Drys med salt og peber. Læg leverpostejen i midten af kurven med bunden opad.
  5. Lun det hele i airfryeren i 5 minutter ved 200 grader.
Bedøm denne ret

Opskrift på leverpostej med bacon i airfryer

Her får du en nem opskrift og guide til hvordan man bedst laver varm leverpostej med bacon i airfryer. Hvis du har airfryer, så er det meget mere optimalt at lave varm leverpostej i en fremfor at tænde en hel ovn til det. Det smarte er, at man først kan lave bacon og champignon klar i airfryeren, inden den varme leverpostej varmes. Så udnytter man airfryeren bedst muligt. Desuden gør det ikke noget, at leverpostejen bliver varmet oveni fedtet fra baconen. Det giver kun en dejlig smag og så minimerer man også opvask. Det elsker vi jo!

Sådan en varm leverpostej med bacon og champignon hører sig jo til på brunchbordet eller frokostbordet. Der er intet som et stykke rugbrød eller franskbrød med et lag varm leverpostej på. Så vil du lære at lave den varme leverpostej i airfryer, så læs med her.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Leverpostej med bacon i airfryer

Hvordan laver man varm leverpostej?

Man kan lave det på flere forskellige måder. Den nemme måde er at købe en færdiglavet leverpostej, som man så vender ned i airfryeren og varmer. Et tip er lige at løsne den langs kanterne med en kniv. Den lidt mere tidskrævende metode er, at du laver den selv fra bunden eller køber en “bag-selv” leverpostej, som blot skal bages. Vurder hvad du har tid til.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar