Madpakkebrud med kylling og pesto Madpakkebrud med kylling og pesto Opskrift til 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132333435363738394041424344454647484950 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 20 minutterTilberedningstid 1 time og 15 minutterSamlet tid 1 time og 35 minutter Del Pin Print BeskrivelseNemme og lækre madpakkebrud med kylling og pesto. Lav de bedste madpakkeboller med kylling, som er gode til madpakken til børn og voksne.Ingrediensliste 3 dl. vand 30 g. gær 1 dl. AMA Flydende original 2 spsk. creme fraiche 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 500 g. hvedemel 100 g. grahamsmel 40 g. grøn pesto 150 g. kyllingetern 0,5 stk. squash 1 stk. ægLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeGæren opløses i lunkent vand.Herefter tilsættes AMA Flydende original, creme fraiche, salt, sukker og til sidst tilsættes mel.Dejen æltes smidig, og sættes til hævning i 1 time i en stor skål med et viskestykke over.En bradepande med bagepapir gøres klar.Når dejen er færdig med at hæve, hældes den ud på bordet. Herefter tilsættes æg, revet squash, pesto og kyllingetern ovenpå dejen. Dejen æltes med fingrene eller en dejspatel, og det er meningen den skiller lidt. Dejen skal ikke æltes ”perfekt”.Når fyldet er fordelt, laves 8-10 klumper dej på bradepanden.Bollerne efterhæver i 30 minutter.Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Bag bollerne i midten af ovnen i ca. 13-15 minutter. Lås skærmReklame: Opskriften er lavet i samarbejde med AMAOpskrift på madpakkebrud med kylling og pestoI samarbejde med AMA får du her opskriften på de bedste madpakkebrud med kylling og pesto. Lige i tide til at hverdagen for de fleste starter igen eller allerede er startet igen. Vi har haft den bedste sommerferie og er nu klar til at komme tilbage til rutinerne. Første step er at fylde fryseren op med lækre hjemmebagte sager til fryseren, som kan bruges til madpakken eller til tur. De her madpakkeboller er et kæmpe hit herhjemme. De er lavet med kyllingetern, squash og pesto. De mætter godt og vores børn elsker at have sådan en med på tur sammen med lidt frugt og kiks.Det er geniale med madpakkebrud, fordi de er hurtigere at forme og bage. Først laves der en simpel gærdej, hvor vi har brugt AMA flydende. Du får en dejlig dej at arbejde med og resultatet er svampede og bløde madpakkeboller, som på ingen måde er tørre. Efter dejen har hævet, så tilsættes der kyllingetern, revet squash og pesto. Det hele skal bare fordeles lidt rundt og så laver man ellers bare klatter på en bageplade.LÆS OGSÅ: Hjemmelavede kammerjunkere Madpakkeboller med kyllingDet er de bedste madpakkeboller med kylling. Man kan også lave dem med skinke eller noget stegt bacon, hvis man er mere til det. Når man tilsætter revet squash, så bliver de også ekstra saftige og holder sig gode længe. Det kunne også sagtens være revet gulerod i stedet. Vi laver gerne en stor portion af de her madpakkeboller med kylling og så fryser vi dem ned. Så er de nemme at tage op om morgenen og pakke i madpakken. Så er de tøet op, når det er blevet frokosttid og så fungerer de samtidig som et lille køleelement for de resterende ting i madpakken, imens de tør op. Helt genialt, hvis du spørger os.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.