Madplan uge 34

Så er vi klar med madplan for uge 34. Vi håber, at sidste uges madplan faldt i god jord. Denne uge har vi endnu en madplan klar. Den består igen af nemme og lækre hverdagsretter, som er hurtige at lave.

Madplan uge 34

Madplan uge 34

Mandag: Pastaret med serranoskinke 

Tirsdag: Fyldte peberfrugter med bagte timiankartofler

Onsdag: Raviolisalat på 10 minutter

Torsdag: Tomatsuppe med bacon

Fredag: Indbagte hakkebøffer med bagte rodfrugter

Denne uge står den på en masse forskellige retter. Mandag starter med en lækker pastaret med sprød serranoskinke. Tirsdag står den på fyldte peberfrugter fyldt med oksekød og hertil skal du have bagte timiankartofler.

Onsdag står den på en hurtig raviolisalat med pesto. Torsdag står den på den lækreste tomatsuppe med suppehorn, bacon og creme fraiche. Og ugen slutter af med en omgang indbagte hakkebøffer med pikant og bagte rodfrugter.

Indkøbsliste til madplan for uge 34

Nedenfor finder du indkøbsliste for uge 34. Vores madplaner er til 2 personer og derfor er indkøbslisten også udregnet efter det (selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer). Hvis du har vores app, så kan du nemt justere antallet af personer og så justerer indkøbslisten sig også automatisk. Husk også at tjekke fryser, skabe, køleskab osv. for ingredienser du måske allerede har.

Indkøbsliste til madplan for uge 34

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar