Madplan uge 47

Så er der madplan for uge 47. Den er igen lavet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op. Vi får flere og flere beskeder fra folk, som følger vores madplan eller blot bruger den som inspiration. Det er så skønt! Hvis du er vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet 5 kogebøger med masser af nye opskrifter i. Dem finder du her.

Madplan uge 47

Madplan uge 47

Mandag: Risengrød

Tirsdag: Små farsbrød med grøntsager med pastasalat med grøn pesto

Onsdag: Æggewrap med kylling

Torsdag: One pot kylling i karry

Fredag: Hakkebøffer i fad i paprikasauce

Det er en ret lækker uge, hvis vi selv skal skrive det. Mandag står den på ægte julestemning, for her står den nemlig på risengrød med kanelsukker. Server evt. også med rød saftevand eller nisseøl. Ellers står ugen på nemme retter, blandt andet vores lækre små farsbrød med pastasalat. Onsdag skrues der lidt ekstra om for det grønne for her står den på æggewrap med kylling og masser af sprødt grønt. Torsdag skal du have vores nemme one pot kylling i karry. Fredag slutter vi af med hakkebøffer i fad, som er en rigtig lækker fredagsret! Vi håber, at madplanen falder i  god jord.

Indkøbsliste til madplan uge 47

Nedenfor finder du næste uges madplan. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal den ganges op. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

Indkøbsliste til madplan uge 47

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hejsa.
  Jeg har forsøgt et par uger med jeres lækre madplaner. Det der forvirre mig er bare at indkøbslisten er til 2 personer men opskrifterne når man klikker på de links i planen er til 4. Kunne man evt ikke lave madplanen til samme antal som opskrifterne ?
  De bedste hilsner

  1. Hej Bettina

   Tak for feedback. Vi har valgt at lave madplanen til to personer, da det er nemmere at gange op til det antal man skal bruge. Det er ikke alle vores opskrifter der er til 4 personer, det svinger også lidt.
   Vi prøver at gøre det lettest muligt for vores læsere, så de nemt kan tilpasse antal 🙂

   Knus

 2. Hej. Lækre Madplaner I laver! Hvor handler I ind henne? Synes det kunne være rart at vide, hvis i går efter efter nogen tilbud. 🙂

 3. Irriterende at der kun er link til at udskrive opskrifterne og ikke indkøbslisterne. De må kopieres, indsættes i et tekstdokument, gemmes og udskrives.

Skriv en kommentar