Madplan uge 47

Så er der madplan for uge 47. Den er igen lavet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op. Vi får flere og flere beskeder fra folk, som følger vores madplan eller blot bruger den som inspiration. Det er så skønt!

madplan uge 47

Madplan uge 47

Mandag: Risengrød

Tirsdag: Græske frikadeller med pastasalat med grøn pesto

Onsdag: One pot thaisuppe med kylling og nudler

Torsdag: Karbonader med stuvede ærter

Fredag: Pikant kylling i fad med kogte ris   

Det er en ret lækker uge, hvis vi selv skal skrive det. Mandag står den på ægte julestemning, for her står den nemlig på risengrød med kanelsukker. Server evt. også med rød saftevand eller nisseøl. Ellers står ugen på nemme retter, blandt andet vores lækre one pot thaisuppe med kylling og nudler, som er en stor favorit hos jer. Fredag slutter vi af med pikant kylling i fad, som er en rigtig lækker fredagsret! Vi håber, at madplanen falder i  god jord.

Indkøbsliste til madplan for uge 47

Nedenfor finder du næste uges madplan. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal den ganges op. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

indkøbsliste til madplan uge 47

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Hejsa.
  Jeg har forsøgt et par uger med jeres lækre madplaner. Det der forvirre mig er bare at indkøbslisten er til 2 personer men opskrifterne når man klikker på de links i planen er til 4. Kunne man evt ikke lave madplanen til samme antal som opskrifterne ?
  De bedste hilsner

  1. Hej Bettina

   Tak for feedback. Vi har valgt at lave madplanen til to personer, da det er nemmere at gange op til det antal man skal bruge. Det er ikke alle vores opskrifter der er til 4 personer, det svinger også lidt.
   Vi prøver at gøre det lettest muligt for vores læsere, så de nemt kan tilpasse antal 🙂

   Knus

 2. Hej. Lækre Madplaner I laver! Hvor handler I ind henne? Synes det kunne være rart at vide, hvis i går efter efter nogen tilbud. 🙂

 3. Irriterende at der kun er link til at udskrive opskrifterne og ikke indkøbslisterne. De må kopieres, indsættes i et tekstdokument, gemmes og udskrives.

Skriv en kommentar