Mælkesnitte cheesecake

Mælkesnitte cheesecake
Opskrift til personer Opskrift til 8 personer

Forberedelsestid

25 minutter

Tilberedelsestid

4 timer

Samlet tid

4 timer og 25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en hjemmelavet mælkesnitte cheesecake med sprød kiksebund. Den her cheesecake er lavet uden husblas og er fyldt med lækre mælkesnitter.

Ingrediensliste

  • Bund

  • 220 g. bastognekiks
  • 100 g. smør
  • 1 spsk. bagekakao
  • Fyld

  • 7 stk. mælkesnitter
  • 200 g. naturel flødeost
  • 40 g. flormelis
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. citronsaft
  • 4 dl. piskefløde
  • Pynt

  • 2 spsk. bagekakao

Fremgangsmåde

  1. Beklæd en springform (Ø21) med bagepapir i bunden.
  2. Put bastognekiks i en foodprocessor og blend det, så det bliver helt fint. Du kan også putte kiks op i en plastikpose og så knuse dem med en kagerulle eller noget andet, som du kan banke dem med.
  3. Smelt smør.
  4. Bland knust kiks, kakaopulver og smør rigtig godt.
  5. Pres kikseblandingen godt ned i bunden af springformen. Brug evt. et glas eller en ske til at presse kiksen godt ned.
  6. Sæt bunden på køl, imens du laver fyldet.
  7. Nu skal du i gang med dit ostefyld.
  8. Put alle ingredienserne (undtagen mælkesnitter) til fyldet i en skål og pisk med en elpisker, indtil hele massen bliver til ensartet fast creme.
  9. Fordel halvdelen af cremen oven på bunden. Smør den godt ud i siderne. Bank let hele formen ned mod bordet (på den måde får du fyldet godt fordelt).
  10. Fordel så mælkesnitter udover fyldet. Det kan godt være, at du skal skære dem til, så du får et lag over det hele. Fordel herefter det resterende creme udover.
  11. Sæt kagen på køl i minimum 4-5 timer, men meget gerne natten over.
  12. Inden servering løsnes kagen med en varm kniv (skyl den i varmt vand og tør den af) rundt langs hele kanten.
  13. Fjern forsigtigt kanten af springformen. Glat evt. siderne ud med en varm kniv.
  14. Kom bagekakao i en fin si og drys det udover.
  15. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på mælkesnitte cheesecake

Lige i tide til weekenden, så får du her opskriften på en lækker mælkesnitte cheesecake! En lækker cheesecake uden husblas, som laves med en sprød kiksebund og cremet fyld med mælkesnitter i. Den får det fineste snit, når man skærer i den, da mælkesnitterne er lagt ind som et lag i kagen. Det er så nem og god en kage, som også er det man kalder for “no bake”, da den ikke bages. Vi har desuden også lavet den uden husblas, så det er i sandhed en kage, hvor alle kan være med. Så mangler du en lækker kage til weekenden, så kan vi anbefale den her mælkesnittecheesecake.

Selve bunden er knuste bastognekiks, som blandes med smeltet smør og lidt rå kakaopulver. Det komplimenterer fyldet og mælkesnitterne vildt godt. Er du ikke til bastogne, så kan du også bruge en anden slags kiks. Det kunne være digestivekiks eller Oreo.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på cheesecakes her

Mælkesnitte cheesecake

Mælkesnitte kage

Hvis du er vild med mælkesnitter, så er den her mælkesnitte kage lige noget for dig. Vi har altid været så vilde med mælkesnitter. Siden vi var små og det skulle gerne være dem her med mælkefyld i. Det er en nem mælkesnittekage, som kan klargøres i god tid. Den skal nemlig have lov til at sætte sig på køl, så lav den blot dagen før.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar