Mango Lassi

Mango Lassi
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet mango lassi med mango og yoghurt. En indisk sommerdrik, som både børn og voksne elsker.

Ingrediensliste

  • 300 g. frosne mangotern
  • 2,5 dl. naturel yoghurt
  • 1 tsk. citronsaft
  • 3 tsk. honning
  • 1 knivspids stødt kardemomme
  • 4 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne undtagen stødt kardemomme op i en blender. Blend det hele godt sammen.
  2. Smag til med stødt kardemomme. Det er meget en smagssag hvor meget man vil have i, så prøv dig frem.
  3. Hvis din mango lassi virker meget tyk, så kan du tilsætte lidt mælk for at få den tyndere.
  4. Server og nyd med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Mango lassi

Lav en hjemmelavet mango lassi på blandt andet yoghurt og mango. Det er en indisk drik, som er perfekt at slukke tørsten med på en varm sommerdag. En tyk og cremet smoothie med en mild smag, som man absolut ikke går galt i byen med. Den plejer nemlig at falde i god jord hos både børn og voksne.

Selve opskriften er super simpel og så skal det hele jo blot blendes sammen. Nemmere bliver det altså bare ikke at lave sådan en lækker mango lassi selv!

LÆS OGSÅ: Hindbærdrøm smoothie

Mango Lassi

Smoothie med mango og yoghurt

Selve grundopskriften på en mango lassi består af naturel yoghurt, mango og honning. Hertil kan man så smage den til med blandt andet vanilje, kardemomme, kanel eller lidt frisk citron.

Vi har erfaret, at det er lidt en smagssag det dér med at tilsætte kardemomme til den, men skal det være en helt original, klassisk én af slagsen, så skal der faktisk kardemomme i. Men det kan altså også sagtens udelades, hvis man ikke er til det. Du får stadig en rigtig skøn smoothie med mango og yoghurt, som smager af sol og sommer.

Så hvis du mangler en lækker drik at slukke tørsten med på en varm sommerdag, så kan vi virkelig anbefale den her. Du kan også lave den til en omgang brunch en weekend, hvor der skal forkæles lidt ekstra. Det er i hvert fald én af vores absolut yndlings smoothies, da den er så mild i smagen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar