Mangosorbet Mangosorbet Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 5 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på cremet mangosorbet. En forfriskende mango is, som laves på få ingredienser. En smagfuld mango sorbet. Ingrediensliste 500 g. frosne mangotern 4 dl. vand 90 g. glukosesirup 100 g. sukker 1 spsk. citronsaft Fremgangsmåde Hæld mango, vand, glukosesirup, citronsaft og sukker op i en gryde. Lad det simre i cirka 15 minutter. Hæld det i en skål og blend det i gennem med en stavblender eller kom i en blender. Lad det køle helt af. Kom hele blandingen i en ismaskine og kør den til, at den er fast og cremet (vi kørte den i ca. 45-60 minutter). Hæld blandingen over i en beholder og sæt i fryseren et par timer. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på mangosorbet Sådan en cremet og lækker mangosorbet er du nødt til at prøve at lave, hvis du har erhvervet dig en ismaskine! Noget af det bedste, som man kan lave med ismaskine er nemlig sorbetis. Sorbet er svært at lave, hvis man ikke har en ismaskine, da vandindholdet er så højt. Det er derfor svært at undgå iskrystallerne, hvis man ikke kører den på maskine. Men har man til gengæld en ismaskine, så kan du altså lave den absolut bedste mangosorbet. Sådan en mango sorbet, som smelter på tungen og som bare er cremet og lækker. Sådan en mangois er heelt uundværlig i sommervarmen. Når sommervejret er med os og vi har godt vejr her i Danmark, så elsker vi at køle ned med is. Det kunne blandt andet være den her mangois, som har den helt perfekte balance mellem sødme og syrlighed. Og så bliver det jo bare ekstra cremet, når det er mango. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på hjemmelavet sorbet-is her Mango sorbet Mango sorbet er så nemt at lave. Det består af få ingredienser og kræver heller ikke lang tids forberedelse. Dét der tager længst tid er at køre den på ismaskinen. Men der passer den blot sig selv. Så i arbejdstid er den virkelig nem at lave! Er du vild med mango, så vil du uden tvivl også elske den her mango sorbet. Og det fede ved hjemmelavet is er, at man selv kan styre sødmen/syrligheden. Så er man til en meget syrlig is, så tilføjer man bare lidt mere citronsaft. Vi bruger blot frosne mangotern, som vi køber. Man kan nogle gange være lidt uheldig og få nogle mangotern, hvor der ikke er så meget smag. Hvis du vil have mere kontrol over det, så kan du selv fryse mangoen ned. Så kan man nemlig blot få fat i en god moden mango, som så skæres ud i tern og fryses ned. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.