Marcipan muffins Marcipan muffins Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 18 stk. Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på svampede Marcipan Muffins med chokolade. Nemme marcipanmuffins bagt med marcipan og creme fraiche. Ingrediensliste 200 g. smør 250 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 100 g. marcipan 4 stk. æg 4 spsk. creme fraiche 150 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 50 g. lys chokolade Fremgangsmåde Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Riv marcipan groft. Pisk blødt smør med sukker, marcipan og vaniljesukker til det er luftigt. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk det godt sammen. Lad det gerne piske 3-4 minutter. Vej hvedemel og bagepulver af i en skål. Vend skiftevis creme fraiche samt hvedemel og bagepulver i dejen. Rør det godt sammen til en ensartet dej. Kom muffinsforme op i en muffinform af stål eller silikone (så holder de bedre formen). Fordel hakket chokolade eller chokoladeknapper ovenpå (kan også udelades). Fordel dejen i formene (de fyldes i ca. 3/4 af formen). Bag kagerne i den forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med den efter 15 minutter. Tjek om de er færdige ved at stikke en strikkepind, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke er ubagt dej på, så er de færdige. Tag kagerne ud og lad dem køle en smule af. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på marcipan muffins Her får du opskriften på lækre Marcipan Muffins. De bedste marcipanmuffins med chokolade, som bliver svampede og virkelig gode. Det er en simpel og nem opskrift, som er hurtig at bikse sammen. Genial at lave, hvis du lige har en rest marcipan, som trænger til at blive brugt. Når man åbner sådan en pakke marcipan, så skal man nemlig have den brugt inden for relativ kort tid, så den ikke bliver hård. Du finder flere opskrifter med marcipan her. Men tilbage til de her muffins. Det er den perfekte marcipanmuffin til kaffen. Sådan et sæt med en muffin og en kop god kaffe, så er eftermiddagen altså reddet. De er svampede og har den perfekte mængde af marcipan, så de hverken er for tunge eller smager for meget af marcipan. En slags mazarinmuffin. Vi har desuden kommet lidt lyse chokoladeknapper i, men det kan man sagtens udelade. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på muffins her Marcipanmuffins med chokolade Du får svampede og lækre marcipanmuffins med chokolade. Men det er også en god grundopskrift, hvor du kan bytte chokoladen ud med bær eller frugt. Det ville være super lækkert med hindbær eller små æblestykker i, hvis man er til det. Vi bruger ofte surmælksprodukter som creme fraiche eller skyr i vores kager og bagværk. Det er med til at gøre det ekstra saftigt og forlænger også holdbarheden. Når man bruger det, så kan man altid bytte et surmælksprodukt ud med et andet. Så har du ikke creme fraiche, så kan du også bruge skyr eller naturel yoghurt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hej, Super lækre muffins:) En angivelse af hvor meget, der skal fyldes i formene, vil være rart. Jeg brugte smurte aluforme, de skal kun fyldes halvt, for ellers hæver dejen over kanten og “gror” fast og dejen “punkteres” derved, når de kommer ud af ovnen.. Men tak for god opskrift! Svar
Hej Camilla, Blot ved stuetemperatur og stadig indpakket i enten bøtte eller pose efter frost 🙂 Kh Svar