Margarita

Margarita
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en god Margarita cocktail. En smagfuld drink med både tequila, cointreau og frisk limesaft.

Ingrediensliste

  • 5 cl. tequila
  • 2,5 cl. cointreau
  • 2,5 cl. limesaft
  • 1 cl. sukkersirup
  • 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave en saltkant på dine glas. Det kan også sagtens udelades, men det pynter så fint. Du finder fremgangsmåden her. Du udskifter blot sukker med groft salt.
  2. Kom alle ingredienserne i en shaker. Ryst det godt sammen.
  3. Si det over i glasset med din saltkant. Pynt evt. med en skive af lime.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på margarita cocktail

En margarita cocktail er en stærk, men smagfuld drink, som er perfekt til en varm sommerdag. Denne drink er en af de mest ikoniske drinks i verden og så er den samtidig virkelig nem at lave! Det er en cocktail, hvor der er tju-bang i! Der er nemlig både cointreau og tequila i. Normalvis består den af kun 3 ingredienser, nemlig tequila, Cointreau og limesaft. Vi har dog også lige tilsat lidt sukkersirup for at give lidt modspil til limesaften. Det synes vi giver den absolut bedste margarita drink!

På en varm sommerdag eller aften, så er det bare altid lækkert med en forfriskende drink. Vi elsker at have gæster på besøg og den anledning udnytter vi stort set altid til at bikse en lækker drink sammen. Det er bare altid lidt sjovere at gøre lidt ekstra ud af det, hvis man skal lave det til flere.

LÆS OGSÅ: Klik her og find flere opskrifter på drinks og cocktails

Margarita

Cocktail med tequila

Det er som sagt en smagfuld cocktail med både tequila og cointreau. Mange forbinder måske mest bare tequila med tequilashots, limebåde og salt. Og du får altså også lidt af det hele her, hvor der er både tequila, frisk limesaft og salt på kanten (som kan erstattes med sukkerkant, hvis det er).

Det er en af de drinks og cocktails, som bliver bedst, hvis den bliver shaket sammen. På den måde får man fordelt alle ingredienserne jævnt og får blandet den godt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar