Medister i airfryer

Medister i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på medister i airfryer. Det er så nemt at lave smagfuld medisterpølse i din airfryer til aftensmad.

Ingrediensliste

  • 400 g. medister
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 180 grader.
  2. Læg medisteren i. Prik huller med en gaffel i medisteren.
  3. Spray eller pensl med olie og drys med salt og peber.
  4. Steg i airfryeren i 5 minutter og vend medisteren og giv den yderligere 5 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på medister i airfryer

Det er muligt at lave den lækreste medister i airfryer! Det er så simpelt og så kan den tilberedes med en del mindre fedtstof end hvis man steger den på pande. Medisterpølse smager skønt til aftensmad og kan jo spises hele året rundt. Mange forbinder medister med juletiden, men den kan så meget mere end det, hvis du spørger os. Se eksempelvis her, hvor vi har brugt medister til at lave en omgang brændende kærlighed. Det er en krydret pølse med masser af smag, som selvfølgelig også blot kan serveres med kartofler til. Men ellers smager den også skønt med bagte kartofler til, en pastasalat eller en lækker grøn salat. Det behøves slet ikke at være ‘tung’ mad bare fordi man får medister.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Medister i airfryer

Medisterpølse i airfryer

Det er som sagt super nemt at tilberede medisterpølse i airfryer. Man kan selv justere hvor “stegt” man gerne vil have den. Så hvis du gerne vil have den sprødere og mere mørk i farven, så giver du den blot lidt mere. Vi synes det er genialt at lave den i airfryer, da den passer sig selv og ‘duften’ af medister bliver i airfryeren. Du kan også tilberede nogle kartofler i airfryeren først og så komme medisterpølsen med i den sidste tid. Så optimerer man pladsen og kan nemt lave et helt måltid på én gang.

Medister i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar