Mormors koteletter i fad Mormors koteletter i fad Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på mormors koteletter i fad med bacon og champignon i flødesovs. Server med ris, kartoffelmos eller kogte kartofler til. Ingrediensliste Koteletter i fad 500 g. svinekoteletter 2 stk. løg 200 g. champignon 400 g. hakkede tomater på dåse 5 dl. madlavningsfløde 125 g. bacon i skiver 1 stk. hønsebouillonterning salt/peber Tilbehør 320 g. ris Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Skær baconskiverne ud i mindre stykker. Skær løg i halve tynde skiver. Rens champignon og skær dem i skiver også. Opvarm en varm pande med fedtstof. Kom koteletter på panden og krydr med salt/peber på begge sider. Brun koteletterne kort af på begge sider, så de bare lige får lidt farve. Læg dem herefter i et ildfast fad. Kom herefter bacon på den varme pande og steg dem til de er sprøde og gyldne. Når baconen næsten er sprødt tilsættes løg og champignon til den varme pande. Steg det indtil grøntsagrene er bløde. Fordel nu blandingen udover koteletterne i fadet. Sæt panden tilbage på blusset. Kom hakkede tomater og madlavningsfløde på panden. Smuldr bouillonterning i (den skal ikke opløses i vand inden) og lad det koge op under omrøring. Smag til med salt/peber. Fordel saucen i fadet og bag fadet i ovnen i 25 minutter. Imens det er i ovnen, så koges ris efter pakkens anvisning, så det passer med, at det hele er færdigt samtidig. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 4 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Ildfast fad, sort Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på mormors koteletter i fad Mormors koteletter i fad er en opskrift med kun få ingredienser. Den er nem at lave og egner sig perfekt som en hverdagsret til de travle dage. Sådan en ret, som stort set bare passer sig selv i ovnen. Det er præcis sådan nogle retter, som vi især er blevet glade for, efter vi begge er blevet mødre! Jo nemmere, jo bedre. Den her omgang mormors koteletter i fad laves med svinekoteletter, bacon og champignon som tilberedes i en sauce lavet på hakkede tomater på dåse og madlavningsfløde. Den serveres med ris, men kan også sagtens serveres med kartoffelmos, kogte kartofler, bulgur eller hvad du ellers lige har lyst til. Det ville også være godt med en nem, grøn salat til. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på svinekoteletter i fad her Koteletter i flødesovs Det er den dejligste omgang koteletter i flødesovs. Selve saucen laves på hakkede tomater på dåse og fløde. Det giver sådan en mild tomat-flødesauce, som smager helt fantastisk. Det er derfor også en virkelig børnevenlig ret, som vores drenge på 1 og 2 år også elsker. Vi bruger bare almindelig madlavningsfløde, men skal det være fedtfattigt, så vælg en fløde med lav fedtprocent. Og skal den til gengæld være lidt ekstra fed, så vælg en god piskefløde. Sådan en flødesovs går man aldrig galt i byen med. En nem aftensmadsret for hele familien. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.
Rigtig lækker opskrift – tak for den ☺️ Kan man lave det tidligere på dagen også sætte det i køleskabet også sætte det i ovnen om aftenen? Svar