Vores bedste opskrifter på koteletter i fad. Koteletter i fad er nem hverdagsmad, som er hurtig at lave. Du kan lave koteletter i fad med grøntsager, med fløde, med tomat eller hvad du ellers har lyst til. Server det med kartofler eller ris og evt. en god salat.

Koteletter i fad opskrifter

Her finder du vores bedste opskrifter på møre koteletter i fad. Har du en pakke koteletter, som du ikke ved hvad du skal bruge til? Så er koteletter i fad altid en god idé! Herhjemme elsker både stå og små det. Det er en nem hverdagsaftensmadsret, som stort set passer sig selv i ovnen. Imens kan man få ryddet op, dækket bord og klargøre tilbehør. En perfekt ret til de travle dage. Og så smager resterne også godt dagen efter. Ofte laver vi faktisk en stor portion, så det passer med, at vi har rester til dagen efter. Det er nemlig sådan en ret, som man ikke bliver træt af at spise to dage i streg.

Vi elsker den her måde at tilberede svinekoteletter på, da det er en nem og lækker måde. Du undgår også at få helt tørre koteletter, da de ligger i en cremet og lækker sauce. Koteletter i fad er en herlig, lækker og nem ret til aftensmad, som ikke kræver de store færdigheder i køkkenet. Man kan nemlig nemt variere retten ud fra sæson og bruge forskellige grøntsager, alt efter hvad der er i sæson. Vi laver dem oftest oven på en bund af grøntsager og så med en smagfuld sauce. Til selve bunden kan man bruge lige nøjagtig de grøntsager man har lyst til. Her er noget inspiration til hvad du kan bruge: kartofler, porrer, rød peberfrugt, hvidløg, gulerødder, squash eller aubergine. Ved disse alt-i-et-fad retter er det kun fantasien, som sætter grænser.

Luksus koteletter i fad

Man kan nemt lave sådan en omgang luksus koteletter i fad. For os er en omgang luksus koteletter en ret med en god sauce og evt. noget sprødt i form af bacon eller serranoskinke. Retten kan serveres med en omgang cremet kartoffelmos, kogte ris, nye danske kartofler, bulgur eller blomkålsris for en mere kalorielet version. Det er luksus med svinekoteletter tilberedt i fad og det er nok den måde, som vi oftest tilbereder svinekoteletter på.

Koteletter i ovn

Det er nemt at lave koteletter i ovn. Som sagt, så passer det i stor grad sig selv, når først man har fået samlet retten i fadet. Og når koteletterne tilberedes i en sauce i ovnen, så suger koteletterne samtidig smag og bliver på ingen måde tørre. Det giver altså møre og smagfulde koteletter, som er tilberedt i ovn.

Man kan få forskellige udskæringer af svinekoteletter. Man kan få almindelige koteletter, som også nogle gange kaldes fadkoteletter ude i butikkerne. Ellers kan man få koteletter med skaft og nakkekoteletter. Nakkekoteletterne er den fedeste udgave, da den også har fedtmarmoreringer inde i selve kødet. Det er helt klart den udskæring, som giver de mes saftige koteletter i fad, men alle slags kan bruges.

Svinekoteletter i fad

Vi håber, at vi har kunne inspirere dig til næste gang du skal lave svinekoteletter i fad. Det er altså bare nem hverdagsmad, som altid plejer at falde i god jord. Top retten med lidt friske krydderurter og så har du altså et udsøgt måltid, som både store og små vil elske.

Hvad kan I anbefale af salat til koteletter i fad?