Hjemmelavede lagkagebunde er super nemme at lave selv. Du kan bage både lyse og mørke lagkagebunde selv, som du kan bruge til at lave en lækker og flot hjemmelavet lagkage. Her får du vores bedste opskrifter på luftige lagkagebunde, som er nemme at lave.

Luksus lagkagebunde

Du kan også lave nogle lidt mere luksus lagkagebunde med eksempelvis nødder i. Det smager super lækkert med blendede hasselnødder eller mandler i bundene. Det giver en lækker nøddesmag, som passer perfekt i lagkager med bær.

Kan jeg fryse lagkagebunde?

Du kan sagtens fryse hjemmelavede lagkagebunde. Vi anbefaler, at du skærer dem ud, inden du fryser dem. Læg også et stykke bagepapir i mellem hvert lag og film så med husholdningsfilm rundt om alle bundene. Så er de nemme at tage op og så skal du blot lave ønsket fyld til lagkagen.

Hjemmelavet lagkagebunde

Når først du har lært at lave dine egne lagkagebunde, så vil vi næsten garantere, at det er slut med de færdiglavede bunde. Det kræver så få ingredienser og tid at lave sine egne hjemmelavede lagkagebunde, at det næsten ikke kan betale sig andet end at lave dem selv.

Du kan bage bundene i en springform, i en bradepande eller enkeltvis på bagepapir. Det er nemme lagkagebunde, som du både kan lave i en lys vaniljeudgave og i en mørk chokolade udgave. Både de hvide og de mørke lagkagebunde er fantastiske og kan fyldes med lige præcis det lagkagefyld du har lyst til.