Påske cheesecake i glas

Påske cheesecake i glas
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

En lækker og nem påske cheesecake i glas med passionsfrugt, bastognekiks og påskeæg på toppen. En god dessert i glas til påske.

Ingrediensliste

  • 100 g. bastognekiks
  • 100 g. naturel flødeost
  • 2 dl. piskefløde
  • 3 stk. passionsfrugt
  • 2 spsk. flormelis
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 50 g. marcipan påskeæg
Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Fremgangsmåde

  1. Skrab kerner og saft ud af passionsfrugterne og si saften fra.
  2. Læg bastognekiks i en pose og knus dem med en kødhammer eller kagerulle.
  3. I en skål blandes piskefløde, naturel flødeost, flormelis, citronsaft, vaniljesukker og passionsfrugtsaft.
  4. Herefter piskes det hele sammen med en elpisker indtil ønskede konsistens er nået. Det skal gerne være en relativ fast creme.
  5. I glassene placeres først knust bastognekiks, herefter lidt ostecreme og til sidst toppen med marcipan påskeæg eller friske bær.

Opskrift på påske cheesecake i glas

Er du ved at planlægge årets påskefrokost, så hav disse påskecheesecake i glas med i tankerne. En nem og hurtig dessert, som består af knuste bastognekiks i bunden, så en creme med flødeost og passionsfrugt, som så toppes med knuste påskeæg. Sådan en fin og let påskedessert i glas, som består af få ingredienser. Det er sådan en herlig kombination af de sprøde kiks med den friske creme og de søde og sprøde æg på toppen.

Den her dessert kan alle lave. Det kræver ikke de store færdigheder i køkkenet og så får man nemt en frisk og lækker dessert. Hvis man synes det bliver for sødt med marcipanæggene på toppen, så kan man også sagtens bare pynte med en masse friske bær eller lidt hakket chokolade. Men vi kan virkelig anbefale den her påske cheesecake i glas til årets påskefrokost. Selve cremen kan du forberede tidligere på dagen og så skal man blot anrette inden servering.

LÆS OGSÅ: Se flere ideer til påskedesserter her

Påske cheesecake i glas

Passionsfrugt dessert i glas

Vi elsker passionsfrugt og den her passionsfrugt dessert i glas er hurtigt blevet en favorit. Selve cremen er lavet med saft fra passionsfrugten. Vi har siet kernerne fra, da de godt kan være irriterende at spise i sådan en creme. Men saften giver sådan en god og frisk smag til cremen, som passer perfekt til kanelkiksene. Skal vi lave en hurtig passionsfrugtdessert, så er denne et rigtig godt bud.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar