Pasta med asparges og serranoskinke Pasta med asparges og serranoskinke Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker pasta med asparges og sprød serranoskinke. En nem pastaret med asparges, som er god som hurtig aftensmad. Ingrediensliste 60 g. serranoskinke 1 stk. løg 2 fed hvidløg 0,5 bundt friske asparges 210 g. spaghetti 4 stk. æggeblomme 60 g. parmesan peber KØB PÅ NEMLIG Fremgangsmåde Hak løg og hvidløg fint. Knæk enderne af de grønne asparges og skær i tynde skiver (sådan lidt skråt og på langs, da det giver et fint udtryk). Skær serranoskinke i mindre stykker. Sæt vand over at koge til spaghetti. Varm en pande op med lidt olie. Kom serranoskinke på og lad det stege til det er gyldent og sprøt. Tag det så herefter fra på en tallerken. Sæt panden tilbage på blusset. Tilsæt løg, hvidløg og grønne asparges. Lad det sautere ganske kort tid, så der stadig er lidt bid i dine asparges. Tag så panden af blusset. Kog spaghetti efter pakkens anvisning. Pisk æggeblommer sammen med revet parmesanost i en skål. Når spaghetti er kogt, så tager du først noget af pastavandet fra (det skal du bruge senere). Dræn herefter spaghetti. Sæt din pande tilbage på blusset og lad det stå ved lav varme (meget vigtigt). Tilsæt spaghetti og blandingen med æg og parmesan. Rør det hele godt rundt. Tilsæt lidt af det pastavand, som du tog fra tidligere (start med lidt og tilføj så mere, hvis det bliver nødvendigt). Vend det hele godt rundt, indtil det bliver cremet og lækkert. Tilsæt mere af pastavandet, hvis nødvendigt. Smag til sidst til med peber (gerne friskkværnet). Anret på tallerkener og top med den sprøde skinke til sidst og evt. mere parmesanost. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pasta med asparges og serranoskinke Den lækreste omgang pasta med asparges og sprød serranoskinke. En rigtig forårsret, som man nærmest kun kan blive i godt humør af! Den består af ganske få ingredienser og så smager den bare hammergodt. Er du vild med pastaretter, så skal du altså prøve den her. Det er hurtigt blevet en ny favorit hos os. Den er lavet uden fløde for at gøre den lidt ekstra let i det. Så det er altså i bedste stil sådan en rigtig forårspasta med grønne asparges, sprød skinke og parmesan på toppen. En simpel, men virkelig nem og god pastaret med den dejligste smag. Den her kombination smager så godt sammen. Først steges skinken på en pande, så den bliver helt sprød. Den tages så fra og så på samme pande steges løg, hvidløg og friske grønne asparges. Pasta koges og det hele vendes sammen med æggeblommer og parmesan. Så det er en pastaret, som har taget inspiration fra den klassiske spaghetti carbonara. Så man kan godt kalde det for en carbonara i forårsklæder. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nemme pastaretter her Pastaret med grønne asparges og skinke Det er som sagt den dejligste pastaret med grønne asparges og skinke. Vi har valgt at bruge serranoskinke, men du kan også bruge en god parmaskinke. Vi bytter faktisk ofte bacon ud med skinke i stedet. Der er knap så meget fedt på og man kan stadig stege det sprødt og lækkert. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.