Pasta med salsiccia og grøntsager Pasta med salsiccia og grøntsager Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 40 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på pasta med salsiccia og grøntsager i en hjemmelavet tomatasauce. Nem aftensmad med salsicciapølse og pasta.Ingrediensliste 200 g. salsiccia pølser 0,5 bundt bladselleri 3 stk. gulerod 1 stk. løg 3 fed hvidløg 2 tsk. tomatpure 2 dl. hvidvin 1 dåse hakkede tomater på dåse 2 stk. laurbærblade 500 g. pasta 0,5 tsk. sukker 50 g. parmesan salt/peber raps- eller solsikkeolieLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeSnit grøntsager fint.Man kan få salsiccia i forskellige varianter. Hvis der er skind på, så skæres pølsen op og ‘farsen’ presses ud. Steg salsiccia af på panden i 4-5 minutter. Rør godt rundt i det, så det bliver skilt ad. Tag fra på en tallerken og sæt til side.Kog pasta som anvist på pakken.Kom lidt fedtstof på panden. Kom alle grøntsagerne på og lad dem sautere i 4-5 minutter.Tilsæt tomatpure og laurbærblade og svits yderligere 2 minutter.Dernæst kommes hvidvin på.Når alkoholen er fordampet kommes der hakkede tomater på. Lad det koge op, skru herefter ned til middel varme og lad det simre i 10-20 minutter.Smag til med salt, peber og sukker og kom den stegte salsicciapølse i.Når pasta er færdigkogt, så hældes vandet fra. Gem noget pastavand og hæld resten fra.Vend pasta i saucen og kom evt. noget af pastavandet ved også.Anret i skåle og top med revet parmesan.Server med det samme.Lås skærmOpskrift på pasta med salsiccia og grøntsagerEn lækker opskrift på pasta med salsiccia og grøntsager i tomatsauce er helt ideel som en lækker og smagfuld aftensmad. Den er fyldt med masser af grøntsager og smag – og så er den samtidig nem at lave! Vi er helt vilde med salsicciapølse og heldigvis kan man nærmest få den i alle supermarkeder nu. Selvfølelig forskellige varianter, men det er så fedt, at det er nemt at få fat i den krydrede italienske pølse. Så kan man nemlig lave en smagfuld og lækker pastaret som denne med salsiccia og grøntsager.Pastaretter til aftensmad får vi mindst en eller to gange om ugen. De er nemme og hurtige at lave. Kræver ofte få ingredienser og så er det noget, som både store og små elsker. Derfor er pastaretter bare helt geniale som en hverdagsret. Og denne pastaret med salsicciapølse er hurtigt strøget til tops, som en af vores favoritter.LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med salsiccia pølse her Pasta med salsicciapølseEn omgang pasta med salsicciapølse slår aldrig fejl. Salsicciapølsen er jo den her italienske, krydrede pølse. Man bruger egentlig kun det inde i pølsen, som godt kunne ligne hakket svinekød. Men der er tilsat lækre krydderier og det er derfor noget smagfuldt kød, hvor man ikke behøves at tilsætte en masse andet. Udover pølsen, så har vi her brugt gulerod, løg, hvidløg og bladselleri. Også klassisk i det italienske køkken! Og i denne ret smager det også bare godt. Følg med på de sociale medierFølg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hejsa – hvordan skal pølsen steges? I hele og skæres ud bagefter? Skæres først? Tages ud af skindet? 🙂Svar
Hej,‘Farsen’ fra pølsen presses ud og steges, som man vil stege hakket kød. Der er vidst lidt forskel på hvordan salcicciapølsen er alt efter hvor man køber den. Hvis der er skind på, så skæres det op og ‘farsen’ presses ud 🙂KhSvar