Pasta med salvie og kylling Pasta med salvie og kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en cremet omgang pasta med salvie og kylling. En nem pastaret med salvie og kyllingeinderfilet. Ingrediensliste 300 g. pasta 200 g. kyllingeinderfilet 1 stk. løg 2 fed hvidløg 1 dl. hvidvin 1 stilk frisk salvie 3 spsk. mascarpone salt/peber Fremgangsmåde Snit løg og hvidløg fint. Hak salvie groft. Sæt vand over til pasta og kog som anvist på pakken. Varm olie på en pande og steg kylling i cirka 3-4 minutter på hver side. Krydr med salt/peber. Tag så kylling fra på en tallerken. Sæt panden tilbage. Kom lidt ekstra fedtstof på. Kom løg og hvidløg i. Svits ved mellem varme i et par minutter, så det bliver blødt. Kom salvie i og svits 1 minuts tid. Dernæst kommes hvidvin i. Lad det koge ind, så alkoholen fordamper. Kom mascarpone i og rør godt rundt. Til sidst smages der til med salt og peber. Kom kylling tilbage i saucen. Varm det godt igennem. Server retten med kogt pasta til. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pasta med salvie og kylling Tag en tur til Italien med denne nemme opskrift på pasta med salvie og kylling. En hurtig pastaret med salvie. Men hvad er salvie? Det er en krydderurte, som har en meget stærk og gennemtrængende smag. Derfor skal man kun bruge lidt, da smagen hurtigt kan blive for gennemtrængende. Så især i den her ret er det vigtigt, at du selv smager efter og tilpasser mængden efter dine smagsløg. Salvie er ellers ikke noget, som vi bruger meget i vores madlavning. Men i år har vi altså krydderurten i køkkenhaven, så derfor er den blevet brugt en del i år. Det er en krydderurte, som ofte indgår i simple retter uden alt for mange ingredienser. Vi kan også anbefale en simpel pastaret med blot salvie og godt med smør. Gerne brunet smør. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på pasta med kylling her Pastaret med kylling og salvie Det her er en nem pastaret med kylling og salvie. Den er lavet med en hvidvinsflødesauce, hvor der er tilsat løg, hvidløg og salvie. Derudover er der stegt kyllingeinderfilet i. Men du kan bruge præcis den udskæring af kylling, som du bedst kan lide. Det er en ret, som både kan fungere som hverdagsret og weekendret. Server med en god hvidvin og noget godt brød til, så har du alletiders lørdagsmenu, som samtidig er nem og hurtig at tilberede. Måske du har overskud til at lave hjemmelavet pasta til, så bliver det kun endnu bedre. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.