Pestopasta med kyllingeschnitzel Pestopasta med kyllingeschnitzel Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 20 minutterSamlet tid 30 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på pestopasta med kyllingeschnitzel. En nem hverdagsret med pasta med pesto og sprød kylling.IngredienslisteKyllingeschnitzel 600 g. kyllingebryst 2 stk. æg 100 g. hvedemel 80 g. pankorasp 1 dl. raps- eller solsikkeolie salt/peberSauce 1 stk. løg 3 fed hvidløg 150 g. grønne bønner 1 stk. hønsebouillonterning 3 spsk. grøn pesto 2,5 dl. madlavningsfløde salt/peberAndet 400 g. pastaLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådePastapestoKog pasta efter pakkens anvisning. Når det er færdigkogt, så gemmes noget af pastavandet og det resterende hældes fra.Hak løg og hvidløg fint.Skyl grønne bønner og snit dem i små stykker af 1 cm.Opvarm en pande og tilsæt lidt fedtstof.Kom løg og hvidløg på. Lad det sautere til det er blødt.Herefter kommes bønner på. Lad dem sautere et par minutter.Kom grøn pesto, fløde og smuldret hønsebouillonterning ved. Rør det hele godt sammen.Pasta vendes i saucen sammen med lidt af pastavandet, som du tog fra. Vend det hele godt sammen og lad det samle sig til en cremet sauce.Smag til med salt/peber.KyllingeschnitzelOpvarm olie i en høj pande.Rengør kyllingebryst og skær dem over på langs, så de bliver halvt så tykke.Lav en skål med hvedemel, salt og peber. En anden med pankorasp og den sidste med pisket æg.Vend først kylling i hvedemel, dernæst i æg og til sidst i pankorasp.Tilbered nu kylling i den varme olie. Lad det stege på begge sider til det er gyldent og tilberedt hele vejen igennem.Når kyllingen er færdigtilberedt tages den op og lægges på fedtsugende papir, inden den serveres med pestopasta.Lås skærmOpskrift på pestopasta med kyllingeschnitzelEn lækker omgang pestopasta med kyllingeschnitzel er hvad du får opskriften på her. I har bedt om flere hverdagsretter, som også gerne må være børnevenlige. Så her får I altså opskriften på en ret, som vi ofte laver for tiden. Vores børn elsker altid en omgang crispy chicken og her i selskab med cremet pestopasta. Det bliver ikke bedre og retter som denne er altid et stort hit. Pestopastaen er lavet med grøn pesto, løg, hvidløg, grønne bønner og madlavningsfløde. Man kan også sagtens bruge rød pesto eller peberfrugtspesto, hvis man er mere til det.Kyllingeschnitzel er også altid en god idé. Sprød paneret kylling slår aldrig fejl hos de små børn og når man laver det sådan her, så bliver det jo nærmest en stor kyllingenugget. Den sprøde kylling er helt perfekt sammen med sådan en omgang cremet pestopasta. Så får man både et cremet element og et sprødt element. I stedet for kylling, så kunne man også banke nogle koteletter helt møre og panere dem. Det er altså også rigtig godt.LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på mad til børn og små Pasta pesto med kyllingPasta pesto med kylling er en hverdagsfavorit. Pasta pesto er generelt noget, som altid er godt. Det er nemt at lave og kræver få ingredienser. Køb gerne en god grøn pesto, da det gør en verden til forskel i en ret som denne, hvor den er så meget i centrum. Vi kan godt lide de friske udgaver, som man ofte finder på køl. Det kan både være basilikumspesto eller persillepesto. Men brug blot den pesto, som du bedst kan lide til din pesto pasta. Man har ofte selv en favorit og en, som man altid køber.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.