Ribsmuffins Ribsmuffins Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på de bedste ribsmuffins med friske ribs og hvid chokolade. Svampede muffins med ribs, som smager af sol og sommer. Ingrediensliste 200 g. smør 350 g. sukker 3 tsk. vaniljesukker 5 stk. æg 1,5 dl. mælk 2 tsk. bagepulver 250 g. hvedemel 50 g. kartoffelmel 200 g. ribs 100 g. hvid chokolade Fremgangsmåde Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Tænd ovnen på 165 grader varmluft. Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt sammen med en elpisker, så det bliver lyst og luftigt. Det tager ca. 4-5 minutter. Tilsæt ét æg af gangen og pisk godt. Vej hvedemel, bagepulver og kartoffelmel af i en skål. Sigt de tørre ingredienser i den våde dej og vend det i skiftevis med mælken. Rens ribs og pluk dem af stilken. Vend ribs med lidt sukker. Fordel dejen i muffinsforme. Hak hvid chokolade. Fordel ribs og hvid chokolade oven i formene. Bag dine muffins på anden nederste rille i ovnen i ca. 25-30 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Tjek om de er færdige ved at stikke en strikkepind, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis den kommer op uden rå dej, så er de færdige. Tag dine muffins ud af ovnen og lad dem køle af. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på ribsmuffins Her får du opskriften på de lækreste ribsmuffins lavet med friske, letsyrlige ribs og hvid chokolade. De er lavet på en base af en simpel vaniljemuffin, som så bliver toppet med ribs og chokolade. De er super lækre og er perfekte til at udnytte, at ribs er i sæson. Server de svampede ribscupcakes til kaffen. De vil uden tvivl falde i god jord! Det er samtidig heller ikke en kage, som er alt for sød. De syrlige ribs giver nemlig godt modspil til den søde cupcake og det hvide chokolade. Vi kan rigtig godt lide, når kager ikke bliver alt for søde, så derfor smager det godt med en god balance. LÆS OGSÅ: Ribsmousse Muffins med ribs Det her er en god og nem opskrift på muffins med ribs. Du kan dog også sagtens lave dem med andre frugter eller bær. Prøv at bytte ribs ud med hindbær, blåbær, jordbær eller brombær. Du kan også lave et mix af flere forskellige slags bær, så det bliver en slags skovbærmuffins. Ellers fungerer frugter som æbler og pærer også helt formidabelt i denne opskrift. Selve basen, som er en simpel vaniljekagedej er så nem og lækker. Den giver en svampet cupcake, som ikke er tør og som er godt saftig. Vi tilføjer desuden også lidt kartoffelmel til dem, da vi synes det gør dem ekstra gode. Du kan dog sagtens erstatte kartoffelmel med almindelig mel, hvis du ikke lige har det. Men hvis du har, så synes vi helt klart, at du skal prøve det. Kan de fryses? Ja, de kan sagtens fryses ned. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.