Roastbeef i airfryer Roastbeef i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 0 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en saftig og rosa roastbeef i airfryer. Udnyt din airfryer og tilbered den bedste roastbeef. Ingrediensliste 850 g. roastbeef salt/peber 0,5 tsk. tørret timian 2 spsk. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Læg roastbeefen i airfryeren, Spray med olie og kom salt, peber og timian på. Steg ved 180 grader i 12-15 minutter. Vend den og steg yderligere 12-15 minutter på den anden side. Kernetemperaturen på en roastbeef skal lægge mellem 50 og 60 grader alt efter hvor rød du ønsker den. Vi plejer at have en kernetemperatur på 52-54 grader på vores roastbeef. Lad stegen hvile 5-10 minutter, inden den skæres i skiver. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på roastbeef i airfryer Her får du en virkelig nem og lækker opskrift på roastbeef i airfryer. Det er så nemt at tilberede den bedste roastbeef i airfryer. Det kræver ganske få ingredienser og egentlig kun en portion tålmodighed og et stegetermometer. Noget af det vigtigste, når man tilbereder stege som denne er nemlig, at man bruger et termometer. Det er den bedste og nemmeste måde at holde øje med kernetemperaturen på kødet, som er afgørende for om man får et godt resultat. Der er til mange måltider i sådan en roastbeef. Derfor tilbereder vi gerne en hel steg. Den første dag spiser vi den måske med nogle bagte kartofler, en sauce og salat til. Dagen efter skæres den ud i tynde skiver og kan bruges som pålæg. De tynde skiver er lækre i sandwich, på rugbrød eller andet i den stil. LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her Hvordan laver man roastbeef i airfryeren? Vi sprayer eller pensler blot roastbeefen med lidt olie og krydrer med timian, salt og peber. Så kommes den i airfryeren og bages over to omgange. Se blot tiderne som vejledende, da der kan være forskel på tykkelse af kødet. Så bliv blot ved med at bage den, indtil den når den rigtige kernetemperatur. Hvis du følger kernetemperaturen, så kan du lave den bedste roastbeef, som bliver perfekt rosa. Det her er sådan vi bedst kan lide den. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.