Salatbowl med kyllingespyd Salatbowl med kyllingespyd Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker og sund salatbowl med kyllingespyd i teriyaki. Nemme bowls med kylling, som laves med kyllingeinderfilet fra De Danske Familiegårde. Ingrediensliste Kyllingespyd med teriyaki 8 stk. grilspyd 600 g. kyllingeinderfilet fra de Danske Familiegårde 4 spsk. teriyaki Fyld til bowl 160 g. ris (ukogt vægt) 1 stk. mango 1 bundt radiser 250 g. frosne edamamebønner uden bælg 2 stk. hjertesalat 2 stk. avocado 100 g. syltede rødløg 100 g. saltede peanuts 4 tsk. sesamfrø 4 spsk. chilimayo Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Kog ris efter pakkens anvisning og sæt herefter til side. Mariner kyllingeinderfilet i teriyaki. Sæt så to inderfileter på et grillspyd. Fortsæt sådan med alle spydene. Grill kyllingespydene eller steg dem på pande. De kan også laves i airfryer. Klargør alle grøntsager. Skær mango i tern og radiser i tynde skiver. Hak hjertesalat groft. Skær avocado i tynde skiver. Kom edamamebønner i en skål og hæld kogende vand udover. Lad stå kort og hæld så vandet fra. Kom alle de forskellige elementer i små skåle, så man selv kan bygge sin bowl. Server med kyllingespyd og chilimayo, sesamfrø og saltede peanuts på toppen. Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde Opskrift på salatbowl med kyllingespyd Den lækreste salatbowl med kyllingespyd af inderfilet marineret i teriyaki. En bowl fyldt med masser af farverige grøntsager og kylling elsker vi! Det er nem aftensmad eller frokost, som vi ofte laver. Vi laver det ofte som byg-selv, så man selv kan bygge sin egen bowl. Det fungerer rigtig godt, når man har børn også, da man så blot kan bygge sin bowl, som man selv har lyst til. Her består elementerne af kogte ris, mango, edamamebønner, radiser, avocado, salat, syltede rødløg, saltede peanuts og så hovedelementet, som er kyllingespyd. Til kyllingespydene har vi brugt kyllingeinderfilet fra De Danske Familiegårde. Det er så genialt at bruge inderfilet til kyllingespyd! De har nemlig den perfekte størrelse, så man behøves ikke at skære dem yderligere ud. Her er de marineret i teriyaki, men du kan jo marinere dem i præcis det, som du har lyst til. Udover at inderfilet er nemt at bruge til kyllingespyd, så er inderfilet fra De Danske Familiegårde også et godt valg. De Danske Familiegårde har nemlig en målsætning om bedre dyrevelfærd. Derfor er kyllingerne af langsomt voksende race med naturlig vækst og de er ikke behandlet med antibiotika. LÆS OGSÅ: Sticky kylling med ris og grøntsager Bowl med kylling og grønt En bowl med kylling og grønt er det nemme valg til en sund og mættende aftensmad. Derudover er kyllingeinderfilet det hurtige valg, da tilberedningstiden er kort. Inderfilet er fedtfattig, proteinrig og mør, så den er jo helt perfekt i sådan en bowl som denne. Men vi må altså lige slå endnu et slag for hvor nem indefileten er at sætte på grillspyd og grille. Som sagt, så har vi marineret i teriyaki, men den kunne også være lækker i BBQ sauce, i en hjemmelavet marinade eller lignende. Vi er i hvert fald sikre på, at det bliver en go-to, når det gode sommervejr kommer tilbage og vi igen skal have gang i grillmaden for alvor. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.