Sennepskylling med ris Sennepskylling med ris Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 3 timer Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 3 timer og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på en cremet omgang sennepskylling med ris, bønner og bacon. En omgang kyllingebryst i en cremet sennepssovs. Ingrediensliste Kylling 725 g. kyllingebryst 2 spsk. dijonsennep 1 spsk. paprika 1 spsk. citronsaft 1 spsk. olivenolie salt/peber Sennepssauce 150 g. bacon i skiver 150 g. champignon 150 g. frosne grønne bønner 1 stk. hønsebouillonterning 3 dl. vand 1 spsk. dijonsennep 3 dl. piskefløde 0,2 bundt frisk timian salt/peber raps- eller solsikkeolie Tilbehør 320 g. ris Fremgangsmåde Rengør kyllingebryst og skær over på midten. Find en skål og bland dijonsennep, paprika, citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen. Vend kyllingen i marinaden og stil på køl i 2-3 timer. Skær bacon ud i mindre stykker. Varm en pande op uden fedtstof. Kom bacon på og brun det godt af, så det bliver sprødt og gyldent. Tag herefter bacon fra på fedtsugende papir. Sæt panden tilbage på blusset. Kom evt. lidt ekstra fedtstof på, hvis det er nødvendigt. Steg kyllingebryst et par minutter på begge sider, så det får farve. I mens rengøres og snittes champignoner i skiver. Tilsæt champignon og steg af et par minutter. Dernæst tilsættes det stegte bacon. Tilsæt smuldret hønsebouillonterning (skal ikke opløses i vand inden), dijonsennep og vand og lad det koge op. Kom piskefløde og timian i, skru lidt ned for blusset og lad retten simre under låg på svag til mellem-høj varme i cirka 15 minutter. Kog ris efter pakkens fremgangsmåde. Smag din sennepskylling og sauce til med salt/peber. Lige inden det er færdigt kommes de frosne bønner i. Vend godt rundt og lad dem simre med i et par minutter. Server med kogte ris. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sennepskylling med ris Hverdagen kalder igen og det gør de nemme hverdagsretter også. Derfor får du her opskriften på en lækker omgang sennepskylling med ris, grønne bønner og bacon. Stegt kylling med en smagfuld sauce, hvor der også er tilsat lidt grønt. Vi har brugt grønne bønner, men du kan i princippet tilføje lige præcis de grøntsager, som du har lyst til. Det kunne være peberfrugt, ærter, halve cherrytomater, squash eller hvad du ellers lige har. Det er en nem hverdagsret med kyllingebryst. Retter som den her får vi virkelig ofte, da det er hurtigt at bikse sammen. Kyllingen har selvfølgelig noget tid på køl, hvor den skal marinere. Men ofte gør vi faktisk bare det klar aftenen før, så det får lov til at ligge hele natten. Det er win-win. Du får mere smag og du kan lave aftensmaden klar endnu hurtigere. Har du lidt ekstra tid, så kan du også bikse en hurtig salat sammen. Det kunne være en tomat-mozzarella salat, en broccolisalat eller en kålsalat. Det ville passe rigtig godt til denne sennepskylling. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på aftensmad med kyllingebryst her Kyllingebryst i sennepssauce Det er en nem opskrift på kyllingebryst i sennepssauce. Du kan også bruge andre udskæringer end kyllingebryst. Det kunne være kyllingelår eller kyllingeoverlår. Vær blot opmærksom på, at det skal simre lidt længere tid i saucen, så det bliver tilberedt hele vejen igennem. Men det er sådan en dejlig måde at tilberede kylling på og saucen får masser af smag og bliver vildt cremet. Er du ikke så meget til sennepssmagen, så kan du evt. bruge en sød sennep, som er mere mild i det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.