Sliders med and

Sliders med and
Opskrift til stk. Opskrift til 16 stk.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

60 minutter

Beskrivelse

Opskrift på små lækre sliders med and og en ferskenkompot. Små mini burgere med and, som er perfekte til tapas, julefrokosten eller andet.

Ingrediensliste

  • Ferskenkompot

  • 3 stk. fersken
  • 1 stk. æble
  • 1 stk. løg
  • 1 stk. frisk chili
  • 0,2 bundt frisk timian
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. vand
  • And

  • 450 g. confiteret andelår
  • Andet

  • 150 g. aioli
  • 70 g. frisk spinat
  • 16 stk. sliders boller

Fremgangsmåde

Ferskenkompot

  1. Skyl og snit fersken, æble, løg og chili i små tern.
  2. Opvarm lidt fedtstof i en gryde og kom fersken, æble, løg, timian, chili og svits af kort.
  3. Dernæst tilsættes sukker, hvidvinseddike og lidt vand.
  4. Lad det simre ved middel varme i 10-15 minutter, imens der røres jævnligt. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis det koger tørt.  Når det hele er kogt sammen, så tages gryden af blusset.
  5. Lad kompotten køle af og kom i en beholder.
  6. Opbevar i køleskabet.

Confiteret and

  1. Tilbered de confiterede andelår som anvist på pakken.
  2. Riv dernæst kødet af benet og trevl kødet.

Anretning

  1. Lun burgerboller i ovn eller airfryer.
  2. Smør aioli på underbollen, kom dernæst spinat, and og ferskenkompot på. Smør overbollen med aioli og saml burgeren.
Bedøm denne ret

Opskrift på sliders med and

Små lækre sliders med and, ferskenkompot og aioli, som vi serverede til julefrokost for nylig. Vi holdte for nylig årets julefrokost for vores venner og vi havde på forhånd besluttet os for, at det ikke skulle være traditionel julemad, men mere moderne julemad. Så det blev der blandt andet de her små sliders med and ud af og de smagte SÅ godt. Vi købte blot confiteret and, som allerede var confiteret og som blot skulle varmes. Derudover lavede vi en kompot af fersken og æble, som gav sådan et godt sødt og syrligt modspil i burgerne.

Det er så fint med sådan nogle små sliders. Hvad enten det er til tapas, julefrokost, reception eller lignende. De behøves nemlig ikke at være brandvarme, når de serveres. Her er de lavet med confiteret and, som giver en saftig og smagfuld burger, men man kan også bruge andebryst skåret ud i tynde skiver.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på burgere og sliders her

Sliders med and

Mini burgere med and

Sliders eller mini burgere med and er helt oplagt at servere, hvis du skal lave en lidt mere moderne julefrokost. Vi lavede det hele sådan lidt tapasagtigt med mange små retter og fade med lækre udskæringer, dyppelser osv. Det var et kæmpe hit og så er det også fint, at det bliver lidt anderledes julemad, da man jo får rigeligt flæskesteg, brunede kartofler osv. Så de her mini burgere med and må du bare prøve, hvis du skal lave en lille julefrokost med et moderne twist.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar