Smoothiebowl med blåbær

Nem opskrift på smoothiebowl med blåbær
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

En super lækker og nem opskrift på hjemmelavet smoothiebowl lavet på kun 2 ingredienser. Top med granola, friske bær og lidt peanutbutter.

Ingrediensliste

 • 2 stk. frossen banan
 • 150 g. frosne økologiske blåbær
 • 0,75 dl. mælk
 • Topping

 • 50 g. chokoladegranola
 • 100 g. bær
 • 2 spsk. peanutbutter

Fremgangsmåde

 1. Put alle ingredienserne i en skål eller i en foodprocessor.
 2. Lad det stå og tø op i 5 minutter.
 3. Blend herefter det hele sammen med en stavblender eller i din foodprocessor, indtil du får en cremet og lækker is. Hav tålmodighed, når du blender. Først vil det overhovedet ikke ligne noget, men jo mere det blendes, jo mere cremet og lækker bliver det.
 4. Pynt til sidst med granola, bær og peanutbutter.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på smoothiebowl med blåbær

En nem og god opskrift på den lækreste smoothiebowl med blåbær. Den er lavet på en base af banan, som giver en cremet og lækker smoothiebowl. På toppen har vi pyntet med friske bær, 1 spsk. peanutbutter og vores hjemmelavede sunde chokoladegranola.

Det er den perfekte sunde dessert eller morgenmad. Og jep, man kan sagtens spise det til morgenmad! Det er som at spise lækker is. Du kan også toppe med andre frugter, karamel eller hvad du ellers har lyst til.

LÆS OGSÅ: Hindbærdrøm smoothie

Nem opskrift på smoothiebowl med blåbær

Min smoothiebowl bliver alt for tynd?
Hvis den bliver for tynd, så prøv at tilsætte lidt mindre væske. Det er altid nemmere at tilsætte mere væske undervejs fremfor hvis man skal fjerne det efter man har blendet. Hvor tyk/tynd man vil have den er jo også en smagssag, så denne opskrift giver den konsistens, som vi bedst kan lide. Men den skal også spises hurtigt, så den ikke smelter og bliver endnu tyndere.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar