Spinatsalat med bønner og jordbær

Spinatsalat med bønner og jordbær
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på spinatsalat med bønner, jordbær, sukkerærter og fetaost. En hurtig sommersalat med frisk spinat og jordbær.

Ingrediensliste

  • 50 g. frisk spinat
  • 125 g. sukkerærter
  • 200 g. frosne edamamebønner uden bælg
  • 0,25 bundt forårsløg
  • 200 g. jordbær
  • 100 g. fetaost

Fremgangsmåde

  1. Skyl spinat.
  2. Snit sukkerærter på langs.
  3. Kom edamamebønner op i en skål og hæld kogende vand over. Skyl herefter i koldt vand.
  4. Snit forårsløg fint.
  5. Skær jordbær i kvarte.
  6. Hvis du bruger feta fra blok, så skæres den ud i små tern.
  7. Anret det hele på et fad og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på spinatsalat med bønner og jordbær

En dejlig og frisk spinatsalat med bønner, jordbær, sukkerærter og fetaost. En rigtig god sommersalat, hvor man rigtigt kan få udnyttet de dejlige danske jordbær, som endelig er i sæson. Her om sommeren i det gode vejr, så får vi stort set salat hver eneste dag. Enten en måltidssalat eller så som tilbehør til aftensmaden. Når der er varmt, så har man bare lyst til noget sprødt og frisk. Det har vi i hvert fald. Mængden af salater er derfor enorm og vi elsker at finde på nye kombinationer ud af hvad vi lige har. Derfor er det blevet til denne spændende spinatsalat. Vi bruger ofte spinat som base til en salat. Det har en mild smag og komplimenterer stort set alle slags grøntsager samt frugter og bær. Så det er bare godt som en base.

Vil man have mere sprødhed i basen, så kunne man vælge spidskål, som også er meget mild i smagen. Men lige til den her salat, der fungerer spinat godt. Især fordi vi har toppet med sprøde sukkerærter og edamamebønner. Derudover har den også jordbær og en cremet feta. En nem og hurtig salat, som er god som tilbehør til grillmaden eller bare til sommermaden.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på bønnesalater her

Spinatsalat med bønner og jordbær

Salat med spinat og jordbær

Kombinationen af en salat med spinat og jordbær slår aldrig fejl. Vi bruger gerne frugt og bær i vores salater. Det kan ofte lige give det sidste til en salat. Og nu hvor jordbær er i sæson og man kan få de bedste danske jordbær, så bruger vi ofte lige en håndfuld i salaten. Det giver sådan en god sødme, som smager fantastisk sammen med det sprøde fra salaten og sammen med den lækre fetaost. Brug gerne en god fetaost, som er cremet. Vi kan anbefale den fra Puck eller fra Taverna med et sort låg. Det gør altså en stor forskel i salaten.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar