Sprøde kyllingenuggets med rødbedepure Sprøde kyllingenuggets med rødbedepure Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 40 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på nemme, sprøde og lækre kyllingenuggets. Lige så gode, hvis ikke bedre, end dem man får på McD. De kan serveres med rødbedepure som tilbehør, men man kan også servere kartofler eller pommes frites til, hvis man er mere til det. Ingrediensliste Rødbedepure 4 stk. rødbede 6 stk. kartoffel salt/peber 0,5 bundt frisk persille Kyllingenuggets 450 g. kyllingebryst 2 æg 100 g. pankorasp salt 3 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Skræl rødbeder og kartofler. Skær dem i grove tern og kog dem til de er møre. Skær imens kylling i mindre stykker. Hæld vandet fra og blend det med en stavblender til du har en glat puré. Du kan med fordel tilsætte lidt mælk, hvis du ønsker puréen mere flydende. Smag til med salt og peber. Nu skal dine nuggets steges. I en skål piskes æg og i en anden skål blandes rasp og salt. Vend kylling i æg og derefter rasp. Opvarm en pande med olie og steg dem til de er gyldne. Server med pure og top med frisk persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sprøde kyllingenuggets med rødbedepure Hjemmelavede, sprøde og nemme kyllingenuggets med rødbedepure. Hvis man ikke er til rødbede, så man sagtens erstatte den med blomkål, broccoli eller gulerod, så du får en grøntsagsmos. Kyllingenuggets minder os bare om McDonald’s, for det var nok der, hvor vi fik sådan en for første gang. Efter vi er blevet større og vi har hørt alverdens skrækhistorier om, hvad der egentlig bliver puttet i de kyllingenuggets, så besluttede vi os for, at vi ville lave nogle selv. Så her får du opskriften på lækre kyllingenuggets lavet på ren kyllingebryst. De vil uden tvivl falde i god jord og er super børnevenlig aftensmad. LÆS OGSÅ: Crispy chicken med gulerodsfritter Crispy chicken med rødbedemos Den her ret ser måske lidt giftig ud, men det smager faktisk super lækkert. Sprød crispy chicken med en mos/puré af rødbede. Rødbede er, ifølge os, en undervurderet grøntsag og vi er også selv for dårlige til at få spist den. Man kan dog lave så mange lækre sager med rødbeder, så derfor har vi givet os selv udfordringen om at få spist mere rødbede. Det er der blevet denne lækre opskrift ud af. Hvis du ikke er til rødbede, så kan du dog også sagtens lave mosen på andre grøntsager. Her kan vi anbefale almindelige kartofler, søde kartofler, blomkål eller broccoli. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.