Tilmeld nyhedsbrev

Sprøde kyllingenuggets med rødbedepure

Sprøde kyllingenuggets med rødbedepure

Sprøde kyllingenuggets med rødbedepure

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

40 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på nemme, sprøde og lækre kyllingenuggets. Lige så gode, hvis ikke bedre, end dem man får på McD. De kan serveres med rødbedepure som tilbehør, men man kan også servere kartofler eller pommes frites til, hvis man er mere til det.

Ingrediensliste

Rødbedepure

  • 4 rødbeder
  • 4 kartofler
  • Salt/peber

Kyllingenuggets

  • 1 portion kyllingenuggets (Find opskriften lige her)

Fremgangsmåde

1. Skræl rødbeder og kartofler. Skær dem i grove tern og kog dem til de er møre.
2. Hæld vandet fra og blend det med en stavblender til du har en glat puré. Du kan med fordel tilsætte lidt mælk, hvis du ønsker puréen mere flydende. Smag til med salt og peber.
3. Server med en portion kyllingenuggets.

Bedøm denne ret

Hjemmelavede, sprøde og nemme nuggets lavet af kylling, serveret med en cremet rødbedepure. Hvis man ikke er til rødbede, så man sagtens erstatte den med blomkål, broccoli eller gulerod, så du får en grøntsagsmos.

Kyllingenuggets minder os bare om McDonald’s, for det var nok der, hvor vi fik sådan en for første gang. Efter vi er blevet større og vi har hørt alverdens skrækhistorier om, hvad der egentlig bliver puttet i de kyllingenuggets, så besluttede vi os for, at vi ville lave nogle selv. Så her får du opskriften på lækre kyllingenuggets lavet på ren kyllingebryst. De vil uden tvivl falde i god jord og er super børnevenlig aftensmad.

Skriv en kommentar