Squash tzatziki Squash tzatziki Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på squash tzatziki. En autentisk og cremet tzatziki, som kan bruges som tilbehør til grillmad eller til sandwich osv. Ingrediensliste 1 stk. squash 250 g. græsk yoghurt 2 fed hvidløg salt/peber 2 spsk. olivenolie Fremgangsmåde Squash skylles og rives på groft på et rivejern. Kom lidt salt over og lad det stå og trække 5 minutter. Alt væske presses ud. Vi brugte et rent viskestykke til at presse væden ud. Bland nu revet squash med græsk yoghurt. Hak hvidløg fint eller pres i en i hvidløgspresser. Tilsæt til din tzatziki. Smag til med salt/peber. Anret i en skål. Top med lidt god olivenolie og evt. lidt friske krydderurter som pynt. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på squash tzatziki Har du masser af squash i haven, så skal du lave det til squash tzatziki! Er du vild med den klassiske tzatziki, så vil den her udgave med squash måske også være noget for dig. Den er lavet på samme måde som en klassisk tzatziki, men i stedet for agurk, så er den bare lavet med squash. Det smager så godt og er perfekt som dyppelse til sommermaden eller som smørelse i sandwich, wraps osv. Til grillmaden laver vi ofte en form for kold sauce. Det bliver ofte tzatziki eller en dressing lavet på creme fraiche. I år har vi så lavet squashtzatziki og det har altså været et kæmpe hit blandt både store og små. Når man bruger squash i stedet for agurk, så giver det lidt mere fylde, da den er knap så vandet. Det vigtigste ved tzatziki. Uanset om det laves med agurk eller squash, så skal det drænes godt for vand. Så får man den bedste udgave, som ikke bliver vandet. Squash-tzatziki kan serveres som tilbehør til aftensmaden. Det kunne være til et stykke grillet eller stegt kylling, til frikadeller eller til retter, hvor man godt kunne bruge noget dyppelse til. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med squash her Squashtzatziki opskrift Det her er vores bedste opskrift på squashtzatziki. Den er nem og hurtig at lave og kræver få ingredienser. Den laves med græsk yoghurt, men kan også laves med en fed creme fraiche. Vi får ofte spørgsmål til hvad vi gør med det resterende græsk yoghurt, når vi eksempelvis laver tzatziki. Og græsk yoghurt er sådan noget, som kan bruges i mange ting. Vi spiser det til morgenmad med granola på eller bruger det i bagværk. Så vi smider aldrig yoghurt væk. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.