Stegt aspargesbroccoli

Stegt aspargesbroccoli
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

7 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på stegt aspargesbroccoli, som er stegt på panden. Asparges broccoli eller bimi broccoli smager skønt og er godt som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 12 stk. aspargesbroccoli
  • 3 spsk. olivenolie
  • 0,5 stk. citron
  • havsalt

Fremgangsmåde

  1. Skyl aspargesbroccoli og skær evt. enderne af.
  2. Varm en pande op med olivenolie.
  3. Kom aspargesbroccoli på panden og steg dem ved høj varme i ca. 2-3 minutter. Vend dem undervejs.
  4. Smag til med frisk citronsaft og salt.
  5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på stegt aspargesbroccoli

Har du smagt stegt aspargesbroccoli? Eller aspargesbroccoli i det hele taget? Det er den her hybrid af en broccoli, som er mere lang end en almindelig broccoli. Den bedste måde at tilberede dem på, er faktisk den helt simple måde. I hvert fald hvis du spørger os. Sådan en lynstegning på en pande, hvor de stadig beholder noget bid. Det smager skønt og kan serveres som tilbehør til nærmest alt. Det er sådan en løsning vi ofte vælger, hvis vi gerne lige vil have noget grønt til aftensmaden, men som ikke skal kræve for meget.

Vi har blot stegt dem i en god olivenolie og så smagt dem til med frisk citronsaft og havsalt. Nogle gange behøves det slet ikke være så kompliceret og det er de her et godt eksempel på. Så hvis du endnu ikke har prøvet asparges broccoli, Kimi eller broccolini, som de også kaldes, så er det på tide.

LÆS OGSÅ: Klik her for at finde flere opskrifter på tilbehør til aftensmaden

Stegt aspargesbroccoli

Bimi broccoli eller broccolini

De her bimi broccoli eller broccolini er kommet til Danmark og de almindelige supermarkeder i løbet af det sidste år. Og det er vi så glade for! Vi har før smagt det i udlandet, men det har ikke været til at opstøve i de almindelige supermarkeder herhjemme. Og nu kan man i hvert fald få dem i Netto, Meny, Brugsen og sikkert også nogle af alle de andre supermarkeder.

Vi har pandestegt dem i en god olivenolie, men du kan også stege dem i smør. Så får du sådan en omgang smørstegt aspargesbroccoli, som også smager helt fantastisk. De skal have ganske kort tid på panden, så det er også tilbehør, som er hurtigt at tilberede.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar