Stegt broccoli

Stegt broccoli
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på stegt broccoli på pande. En nem måde at tilberede broccoli på panden med hvidløg og citronsaft. Lækkert som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 1 stk. broccoli
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. citronsaft
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Skyl og skær broccoli i skiver eller mindre buketter. Snit hvidløg fint.
  2. Varm olie op i en pande.
  3. Kom broccoli og hvidløg på panden og sauter i ca. 5-7 minutter, imens der røres jævnligt.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på stegt broccoli

Lav stegt broccoli med hvidløg og citron som tilbehør til aftensmaden eller som fyld i din bowl. Vi tilbereder ofte broccoli sådan her. Især hvis det begynder at se lidt trist ud i grøntsagsskuffen, så kan man nemlig hurtigt give det nyt liv ved at stege det på panden. Broccoli skæres ud i mindre stykker og sauteres på pande med hvidløg, citron, salt og peber. En simpel, men lækker måde at stege broccoli på. Nogle gange behøves det slet ikke at være så kompliceret for at smage godt. Vi steger det gerne, så det stadig lige har en lille my bid. Det kan serveres som tilbehør til aftensmaden. Det kunne være til et stykke kød, til en gryderet eller andet, hvor man lige mangler et grønt indspark.

LÆS OGSÅ: Se alle opskrifter med broccoli her

Stegt broccoli

Broccoli på pande

Det er så nemt at tilberede broccoli på pande. Vi steger det blot i lidt olie, men du kan også komme smør på for den der ekstra lækre smørsmag. Stegt broccoli er noget, som alle i familien spiser. Selv de helt små. Når man lige krydrer det med lidt hvidløg og citronsaft, så bliver det nemlig ekstra godt og på ingen måde kedeligt.

Når man laver broccoli på pande, så er det vigtigste blot at man ryster panden godt undervejs eller rører i det jævnligt, så det ikke brænder på. Til gengæld får man sådan en lækker stegeskorpe på, når man tilbereder på panden. Du får dermed en helt anden smagsoplevelse end når man koger broccoli.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar