Stegte asparges med fetacreme

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på stegte asparges med fetacreme som tilbehør. Server som tilbehør til aftensmaden, til grillmad eller til tapas. Det er den ultimative sommerret med asparges, som bare smager helt fantastisk.

Ingrediensliste

  • 1 bundt friske asparges
  • 2 spsk. smør
  • salt/peber
  • 250 g. PUCK feta
  • 50 g. creme fraiche
  • 1 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Knæk enderne af asparges og skyl dem. Dup dem tørre.
  2. Varm en pande op og smelt smør.
  3. Steg asparges ved middelhøj varme på panden i cirka 4 minutter, imens de vendes eller rystes undervejs.
  4. I mellemtiden blendes feta og creme fraiche til en cremet masse.
  5. Anret en tallerken med fetacreme på bunden. Drys med friskkværnet peber og lidt olivenolie. Top med de stegte asparges.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Fiskars 

Opskrift på stegte asparges med fetacreme

I samarbejde med Fiskars bringer vi her lidt sommerstemning med denne opskrift på stegte asparges med fetacreme. En oplagt ret til sommermenuen, hvad enten den står på grillmad, tapas eller andet. Det er så lækkert med stegte asparges og det bliver kun endnu bedre med en cremet fetacreme til. Det er simpelthen et match made in heaven og det er vores nye go-to sommerret. Retten består af ganske få ingredienser og kræver heller ikke meget tid at lave. Så hvis du lige står og mangler noget nemt og smagfuldt tilbehør, så lad det være denne ret.

De grønne asparges er stegt i smør – selvfølgelig på en Norden pande fra Fiskars. I ved, at vi elsker Fiskars og at det er produkter, som vi har brugt siden vi selv flyttede hjemmefra for 10 år siden. Vi er især vilde med Norden-serien, som har det her nordiske design, som gør, at produkterne også er vildt flotte at stille på bordet. Udover at være æstetisk smuk, så er det også en god pande, som er fri for PFAS og som har en god non-stick belægning. Panderne har en tyk bund og en speciel 3-lags konstruktion fra kant til kant, som sikrer dig en jævn varmefordeling. De absolut bedste pander, som vi kun kan anbefale.

LÆS OGSÅ: Sommerpastaret med stegte asparges

Stegte asparges med fetacreme

Grønne asparges på pande

At lave grønne asparges på pande er nok én af de nemmeste måder at tilberede dem på. Lige at stege dem i lidt smør og krydre med salt og friskkværnet peber. Simpelt, men virkelig lækkert! De kan serveres som de er, men serverer man dem på en bund af fetacreme, så er det altså lige prikken over i’et. Det er så godt som tilbehør til grillmaden, sommermaden eller som en lille tapasret. Server evt. med noget godt brød til, så kan man også spise det som hovedelementet.

Fetacreme med stegte asparges

Grønne asparges som tilbehør til kød

Det her er en nem måde at lave grønne asparges som tilbehør til kød på. Server de her grønne asparges til noget saftigt rødt kød eller til en stor bøf. Vi laver faktisk ofte grønne asparges som tilbehør, men ofte laver vi dem med bacon rundt om. Så hvis du også trænger til at prøve noget nyt, så kan vi altså varmt anbefale opskriften på de her grønne asparges. Vi er sikre på, at de ikke vil skuffe!

Brug også gerne en god cremet fetaost, da det også gør en stor forskel i fetacremen. Den skal nemlig være helt cremet og lækker, så den komplimenterer de stegte asparges bedst muligt.

Fetacreme med stegte asparges

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar