Tapasspyd med kylling og mozzarella

kyllingespyd
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Vi har lavet disse lækre tapasspyd med grillede sandwich kyllingeskiver, pestomarineret mozzarella og soltørrede tomater. Så lækre og nemme at lave til tapasbordet.

Ingrediensliste

  • 160 g. Sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde
  • 30 g. rød pesto
  • 50 g. små mozzarellakugler
  • 40 g. soltørrede tomater
  • 0,25 bundt frisk basilikum
  • 100 g. cherrytomater

Fremgangsmåde

  1. Fold kyllingeskiverne og kom dem på et spyd.
  2. Vend de små mozzarellakugler i pesto.
  3. Kom derefter soltørrede tomater, mozzarella, basilikum og friske cherrytomater på og afslut igen med en kyllingeskive.
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde 

Opskrift på Tapasspyd med kylling og mozzarella

Lav de her lækre tapasspyd med kylling, mozzarella, soltørrede tomater og frisk basilikum næste gang du skal lave en omgang tapas. De kan også serveres som en lille appetizer eller forret. De er super nemme at lave og så smager de bare af sommer og sol! Til at lave spydene har vi brugt de lækre sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde, som består af 100% dansk velfærdskylling. Kyllingen er saftig og kombineret med de andre ingredienser, så har du altså nogle lækre sommer tapasspyd!

Vi elsker tapas og laver det ofte, hvis vi skal have gæster eller veninderne på besøg. Det er bare så hyggeligt med en masse forskellige små hapsere, noget godt brød og dyppelser til. Det er opskriften på en god aften, hvis du spørger os.

LÆS OGSÅ: Klik her og find flere tapasopskrifter

kyllingespyd

ingredienser kyllingespyd

Sommerspyd med kylling

Disse sommerspyd er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde. De har lanceret 3 nye slags pålæg, som alle er lavet på 100% dansk velfærdskylling, hvilket vi synes er så fedt! De er nemlig de eneste, som producerer pålæg på dansk kylling. Pålægget kan fås i en klassisk variant, hvidløg/ramsløg og en økologisk variant. Så der er uden tvivl noget til enhver smag! Og du kan sagtens bruge alle tre slags til de her lækre og nemme spyd.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar