Varm leverpostej i ovn med bacon og champignon

Varm leverpostej i ovn med bacon og champignon
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

En nem guide til varm leverpostej i ovn med bacon og champignon. Det er nemt at lave lun leverpostej i ovn derhjemme.

Ingrediensliste

  • 400 g. leverpostej
  • 125 g. bacon i skiver
  • 100 g. champignon
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Opvarm en pande uden fedtstof. Kom baconsiver på og steg sprødt.
  3. Tag bacon fra på fedtsugende papir.
  4. Skyl og snit champignon.
  5. Sæt panden tilbage på blusset.
  6. Svits champignon af på panden i baconfedtet. Krydr under vejs med salt og peber.
  7. Imens findes et ildfast fad og heri kommes leverpostejen (løsn med en kniv langs formen og vend på hovedet over i fadet).
  8. Fordel champignon over leverpostejen.
  9. Stil leverpostejen i ovnen og bag i 10 minutter.
  10. Inden leverpostejen serveres pyntes den af med det sprøde bacon.
Bedøm denne ret

Opskrift på varm leverpostej i ovn med bacon og champignon

Ingen julefrokost eller brunch uden en varm leverpostej i ovn med bacon og champignon. Skal vi have serveret leverpostej, så må den gerne være varm og være serveret sådan her. Det bliver nemlig ikke bedre så! En varm leverdreng på en skive lunt franskbrød og champignon og sprød bacon til falder altid et tørt sted hos os. Sådan en omgang kan man altid spise og når det bliver serveret som en af de sidste ting til julefrokosten, så kan man altid godt lige klemme en lille portion ned. Det er heller ikke dårligt med lun leverpostej til søndagsbrunchen eller til frokosten.

Derfor får du her en nem lille guide til hvordan man selv varmer en leverpostej op og serverer med sprød bacon og champignon. Den her lille guide tager udgangspunkt i, at du blot køber en færdiglavet leverpostej og varmer den. Udover leverpostejen, så steger vi bacon sprødt på en pande og steger herefter champignonerne i baconfedtet.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter til årets julefrokost her

Varm leverpostej i ovn med bacon og champignon

Lun leverpostej i ovn

Det er nemt at lave lun leverpostej i ovn. Især hvis man blot bruger en færdiglavet udgave, som blot skal lunes. Det er lidt en smagssag hvilken leverpostej, som man synes er bedst til formålet. Man går aldrig galt i byen med en baconleverpostej eller også bruger vi også bare sådan en helt klassisk grovhakket udgave. Men køb en god leverpostej, da det også vil afspejle sig i det færdige resultat.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

 

Skriv en kommentar