5 opskrifter på sunde pølsehorn

Sunde pølsehorn – er det muligt? Og ja, det er det! Vi elsker pølsehorn og har det ofte med i madpakken, da det er nemt og lækkert. Vi plejer at bage store portioner, som vi så fryser ned. Så er det nemt at tage et par stykker op, som man skal bruge dem til.

Sunde pølsehorn

Her har vi samlet vores bedste opskrifter på sunde pølsehorn. Der er nogle med grøntsager, nogle med fuldkorn og nogle med kerner. Der er uden tvivl noget til enhver smag! Perfekte til den sunde madpakke eller hvis man gerne vil have noget, som mætter.

Sunde pølsehorn opskrifter

Blomkålspølsehorn

Blomkålspølsehorn

Én af hjemmesidens populæreste opskrifter. Blomkålspølsehorn hitter og det kan vi godt forstå! De smager så lækre, er nemme at lave og indeholder en masse grøntsager. Du finder opskriften her.

Sunde proteinpølsehorn – Kun 5 ingredienser

Proteinpølsehorn

Pølsehorn med et højt proteinindhold. De her basser lavet med hytteost og havregryn mætter godt og smager forrygende. Find opskriften her.

Grøntsagspølsehorn – Sunde pølsehorn med grøntsager

Grøntsagspølsehorn

Minder på mange måder om vores blomkålspølsehorn. Man kan også kalde dem Shrek pølsehorn pga. den grønne farve. Du finder opskrifen her.

Sunde pølsehorn – Opskrift på grove pølsehorn med kerner

Kernepølsehorn

Pølsehorn med gulerødder og en masse forskellige kerner. Dem her, de mætter så ufatteligt godt. Og så er de super svampede trods alle kernerne. Du finder opskriften her.

Grove pølsehorn

Og så en grov variant af vores bedste pølsehorn. Byt 200-300 g. af hvedemelet ud med grovt mel som speltmel, grahamsmel eller rugmel fra denne opskrift.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar