Limoncello spritz

Limoncello spritz
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på Limoncella spritz. En forfriskende og lækker sommerdrink med Limoncello, prosecco og danskvand.

Ingrediensliste

  • 5 cl. Limoncello
  • 5 cl. prosecco
  • 2 cl. danskvand
  • 1 spsk. citronsaft
  • økologisk citron
  • 1 håndfuld isterninger

Fremgangsmåde

  1. Hæld prosecco i et glas og tilføj limoncello. Rør det godt rundt.
  2. Kom danskvand og citronsaft i. Rør rundt.
  3. Kom godt med isterninger i og kom et par skiver citron i som pynt.
Bedøm denne ret

Opskrift på limoncello spritz

Sådan en limoncello spritz hører sig sommeren til! En forfriskende sommerdrink med Limoncello likør, prosecco og danskvand. Den er hurtig og nem at lave og så smager den bare af sol og sommer. Det er en drink med Limoncello, som er en italiensk citronlikør. Når man er i Italien, så kan det købes rigtig mange steder. Der er også stor forskel på dem, så spørg gerne ved en vinhandler eller smag lidt forskellige. Vi har fået Limoncello, som ikke smagte ret godt, men har også fået serveret nogle, som har været virkelig gode. Som med så meget andet, så kan der være stor forskel på dem. Så smag dig frem!

Den her cocktail med Limoncello er ideel at servere på en lun sommeraften eller til sommerfesten. Det er også altid sjovt at prøve nogle nye smagskombinationer end dem man måske altid laver. Så trænger du til et nyt indspark, så lad det eventuelt være denne.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på drinks her

Limoncello spritz

Drink med Limoncello

Det er en hurtig og lækker drink med Limoncello, prosecco og danskvand. Du kan selv justere mængdeforholdet, hvis du vil have den knap så stærk. Det er jo også en individuel smagssag og kommer også an på hvor kraftig din Limoncello er. Så smag altid selv til, så den passer til dine smagsløg. Er du til en frisk drink, som ikke er alt for sød i det, så vil den her uden tvivl være lige noget for dig.

Limoncello spritz

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar