Jordbærmilkshake

Opskrift på jordbærmilkshake
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet jordbærmilkshake. En forfriskende milkshake med jordbær, is og mælk.

Ingrediensliste

  • 150 g. frosne jordbær
  • 150 g. vaniljeis
  • 3 dl. mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Blend alle ingredienserne til en cremet milkshake. Server den iskold.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbærmilkshake

Nyd en lækker, hjemmelavet jordbærmilkshake lavet på jordbær, vaniljeis og mælk. Det er nemlig slet ikke så svært at lave sådan en hjemmelavet milkshake og det er perfekt til en varm sommerdag. Det kræver få ingredienser og så kræver det blot, at du har en blender, stavblender eller foodprocessor, som du kan blende den i.

Sådan en milkshake med jordbær har en mild og lækker smag. Den er super børnevenlig, da den har en mild smag af jordbær og så får den en cremet konsistens pga. vaniljeisen. Vi bruger en god vaniljeis til opskriften, hvilket smager så godt. Men du kan også sagtens bruge en anden slags is.

LÆS OGSÅ: Blåbærsmoothie

Opskrift på jordbærmilkshake

Milkshake med jordbær

Den her milkshake er med jordbær, men du kan selvfølgelig også lave den med andre frugter. Det er generelt bare en rigtig god grundopskrift, hvor du så blot kan udskifte jordbær med en anden frugt som banan, hindbær eller blåbær.

Som nævnt, så bruger vi vanilleis, men du kan også sagtens bruge en anden slags is. Du kan også lave en mere luksuriøs udgave, hvor du topper den med chokoladesauce eller karamelsauce. Du kan også toppe den med slik, jordbær eller lidt hakket chokolade.

Kan jeg lave den på forhånd?
Vi anbefaler ikke, at den laves på forhånd, da der er is i. Men det tager heller ikke ret lang tid hurtigt at bikse alle ingredienserne sammen i en blender. Så vent med at blande det hele til lige inden servering, så bliver den altså bedst.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar