Her finder du alle vores opskrifter på nemme og lækre cocktails. Du finder opskrifter på cocktails med gin, vodka, rom, likør og meget mere. Du finder også cocktails til fest, mad og til brunch. Derudover er der også nogle uden alkohol og uden shaker.

Cocktails opskrifter

Her finder du alle vores lækre og nemme opskrifter på cocktails til enhver anledning. Du finder cocktailopskrifter til fest, mad og brunch. Du finder også nogle uden alkohol, uden shaker og uden brus. Du finder sågar 80’er og 90’er cocktails for at gøre det ekstra nostalgisk. Der er uden tvivl noget til enhver smag! Om du skulle være til søde eller syrlige cocktails. Her er der masser af opskrifter.

Cocktails med gin

Man kan lave mange cocktails med gin. Nogle af vores favoritter er Tom Collins, Gin Hass og en klassisk Gin & Tonic. Man kan altså lave mange forskellige cocktails med gin.

Cocktails med vodka

Cocktail med vodka inkluderer Moscow Mule, Lemondrop og en White Russian. Vodka kan bruges til mange ting og kan også bruges i madlavningen. Derfor har vi altid en flaske stående, hvis der pludselig skal diskes op med lækre drinks med vodka.

Skal jeg bruge shaker til en cocktail?

Mange cocktails bliver bedst af at blive shaket sammen i en shaker. Du kan dog også sagtens lave cocktails uden en shaker. Sørg blot for at røre det godt rundt, så du får fordelt ingredienserne godt og får det blandet godt sammen. Der er ikke noget værre end at tage en tår af ren gin, som ikke er rørt ordentligt sammen med de andre elementer.

Hvad er forskellen på en cocktail og en drink?

En cocktail er ofte mere kompleks og kræver flere ingredienser end en drink. En drink består ofte af blot 2 eller 3 ingredienser, hvor en cocktail godt kan indeholde en del flere elementer. Desuden bliver en cocktail ofte rystet sammen i en shaker for det bedste resultat.

Hvilken cocktail er mest populær?

Nogle af de mest populære cocktails er Daiquiri, Aperol Spritz, Espresso Martini, Margarita, Dry Martini og Old Fashioned. Det er en smagssag hvilken cocktail man bedst kan lide.

Hvordan laver man en cocktail?

Det er slet ikke svært at lave en cocktail. Den består ofte af flere ingredienser eller elementer, som skal rystes sammen i en shaker. Du kan bruge rom, vodka, gin, likør og mange andre alkoholiske drikke. En cocktail pyntes også ofte flot med friske frugter.