Salat med hindbær og bønner

Salat med hindbær, feta og saltmandler
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en frisk salat med hindbær og bønner. Den er toppet med en hurtig dressing samt saltmandler og fetaost.

Ingrediensliste

  • Salat med hindbær

  • 30 g. spinat
  • 125 g. hindbær
  • 200 g. grønne bønner
  • 60 g. saltmandler
  • 60 g. fetaost
  • Dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. sød sennep
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. akaciehonning
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at gøre bønnerne klar. Vi plejer lige at skære enderne af. Skyl dem godt og sæt til side.
  2. Kom vand i en gryde med lidt salt og bring i kog.
  3. Når vandet koger, så kommes bønnerne i. Lad dem koge et par minutter. Hæld herefter vandet fra og skyl i koldt vand. Sæt til side.
  4. Skyl spinat og hindbær.
  5. Smuldr feta og hak saltmandler groft.
  6. Nu til dressingen. Find et lille glas med låg frem eller noget andet, hvor du har mulighed for at ryste det. Hak persille fint og kom alle ingredienserne til dressingen op i bøtten. Ryst det godt sammen til dressingen tykner en smule.
  7. Bland alle tingene til salaten og kom til sidst dressingen over.
  8. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med hindbær og bønner

Trænger du til at lave en ny salat til aftensmaden, så skal du prøve den her salat med hindbær og bønner. En nem og virkelig smagfuld salat. Den lækreste kombination af det søde og syrlige fra hindbær samt det sprøde fra bønner og mandler. Det hele toppes med en hurtig sennepsdressing, som laves på sennep, citron og honning. Det er sådan en god sensommer salat til når hindbærrene kommer i sæson.

Sidste år satte vi en hindbærbusk og det er først i år, at den sådan rigtigt giver gode bær. Så det har vi selvfølgelig udnyttet og brugt til både salater og til morgenmad – og bare som snack. Der er nemlig ikke noget mere lækkert end sådan et stort og smagfuldt hindbær. Ligeså snart jordbærsæsonen er ovre, så tager hindbærrene over. Så dem bruger vi flittigt i salater.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på salater med bær her

Salat med hindbær, feta og saltmandler

Hindbærsalat med fetaost

Det er sådan en god hindbærsalat med fetaost. Når vi laver salater, så elsker vi at mikse bær og frugter ind i. Den der kombination af sødme, syrlighed, noget sprødt og noget salt. Det er bare altid godt. Den her salat vil være god til grillmaden eller generelt til sommermaden. Den er hurtig og nem at lave og kræver kun få ingredienser. Præcis som vi bedst kan lide det. Så det er altså en sommersalat, som du bare må prøve. En god sommersalat med hindbær.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar