Cashewdip

Cashewdip
Opskrift til dl. Opskrift til 3 dl.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

En grøn cashewdip med hvidløg, purløg, persille og dild. En grøn urtedip, som er lavet uden mælkeprodukter. Brug til grøntsager og sandwich.

Ingrediensliste

  • 100 g. cashewnødder
  • 2 fed hvidløg
  • 0,3 bundt purløg
  • 0,3 bundt frisk dild
  • 0,3 bundt frisk persille
  • 2 spsk. olivenolie
  • 0,75 dl. vand
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Kom cashewnødder i en skål og læg dem i blød i varmt vand i cirka 60 minutter.
  2. Hæld herefter vandet fra.
  3. Find en blender eller foodprocessor og kom alle ingredienser deri (undtagen vand). Blend det godt sammen. Tilsæt vand lidt efter lidt, så du nemmere kan styre konsistensen. Blend til den er glat og ensartet.
  4. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Bedøm denne ret

Opskrift på cashewdip

En lækker og nem opskrift på en hjemmelavet cashewdip. En grøn dip med krydderurter og hvidløg, som er lavet på en base af cashewnødder. Hvis du gerne vil lave en dip eller dressing, som ikke er lavet på hverken mayonnaise eller mælkeprodukt, så er en cashewdip et godt alternativ. Nødderne lægges i blød inden, så er de nemlig nemmere at blende. Herefter drænes de for vand og så blendes de ellers med hvidløg, purløg, persille og dild samt citronsaft. Du får sådan en god og smagfuld krydderurtedip, som er lavet på nødder. Brug dippen som dyppelse til grøntsagsstænger, i wraps, burger, sandwich eller hvor du ellers ville bruge sådan en dip. Den er også god til chips eller rugbrødsstænger.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på hjemmelavet dip og dyppelser her

Cashewdip

Dressing uden mælkeprodukter

Det er en nem dressing eller dip uden mælkeprodukter som creme fraiche osv. Resultatet er en smagfuld dip med masser af krydderurter og smag. Det er i hvert fald på ingen måde en kedelig dip. Vi har som sagt brugt purløg, dild og persille. Du kan også sagtens bare bruge én slags krydderurt eller to slags. Det er i hvert fald en god basisopskrift på en dressing uden mælkeprodukter.

Prøv at servere cashewdippen til en masse forskellige grøntsagsstænger. Det kunne være gulerødder, bladselleri, agurk, peberfrugt osv., som er skåret ud i stænger, som man lige kan dyppe i den her dip.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar